Annonce
Erhverv

Ny café med stenovn: Erfaren pizza-mand byder på italiensk mad

Gevorg Gevorgian og Danuta Anna Jarema-Zdunek th. har netop åbnet det nye italienske spisested Café D'Leone i Danmarksgade 36. Foto: Peter Leth-Larsen
En erfaren pizza-mand står bag den nye Café D'Leone, som er åbnet i Danmarksgade 36. Pizzaer bagt i stenovn skal lokke kunder til.

Fredericia: "Alt vores mad er lavet fra bunden. Man kan få ægte stenovnspizzaer og hjemmelavet pasta."

Sådan siger Gevorg Gevorgian, som er bestyrer i det nye spisested Café D'Leone på Danmarksgade 36.

Caféen åbnede 3. oktober, og 35-årige Gevorg Gevorgian er en erfaren pizza-mand, som har været i branchen siden 2006. De seneste par måneder har han forberedt åbningen af Café D'Leone, som er rykket ind i lokalerne, hvor Restaurant La Barca tidligere holdt til.

En ny stenovn med tilhørende skorsten er bygget ind i caféen. På menuen er der kun italienske specialiteter til de spisende gæster. Der er også børnemenu, og fra en særlig take-away menu kan man for eksempel bestille kebab.

Gevorg Gevorgian driver caféen sammen med Danuta Anna Jarema-Zdunek, som er direktør. De har med vilje ikke kørt de store reklamefremstød endnu.

- Vi skulle lige have personalet på plads og lære vores nye stenovn godt at kende. For mig er den bedste markedsføring også mund-til-mund metoden, hvor folk anbefaler stedet til andre, efter at de selv har været her for at spise, siger Gevorg Gevorgian.

Annonce
En stenovn er bygget ind i lokalerne på Danmarksgade 36, hvor Café D'Leone er åbnet. Foto: Peter Leth-Larsen

Stod bag Davica Pizza

Det er ikke første gang, han åbner et nyt italiensk spisested. I 2008 åbnede han pizzeriaet Downtown i hjembyen Gadbjerg. Siden drev han i flere år Davica Pizza på Boulevarden i Vejle - lige i nærheden af Campus Vejle.

- Der havde vi kunder, blandt andet fra Fredericia, som spurgte, om vi ikke skulle åbne et sted med stenovnspizzaer i Fredericia, fortæller Gevorg Gevorgian om Vejle-restauranten, som nu drives af hans svoger.

Ud over den nye stenovn er der kommet sydlandsk fototapet på den bagerste væg i lokalet.

- Vi kalder det en café, for restaurant er lidt for fint efter min smag. Det er lidt en anden prisklasse. Det skal ikke bare være folk, der er fint klædt på, som kommer her. Alle er velkomne her, siger Gevorg Gevorgian.

Han har armensk baggrund, og ved siden af caféen er han familiefar til fire. Yngste barn er sønnen på to måneder, og han bor med familien i Gadbjerg.

Bestyreren trækker også på erfaringer fra en helt anden baggrund. Han har en fortid som bokser, og han vandt fire danske mesterskaber, inden karrieren stoppede i 2010.

- Jeg lærte meget af boksning om tålmodighed, udholdenhed, kommunikation. Og at kæmpe og fighte. Nu kæmper jeg for at lave gode pizzaer, siger Gevorg Gevorgian med et smil.

Café D'Leone har åbent hver dag fra klokken 16 til 21, og torsdag til lørdag udvides åbningstiden til klokken 22.

Danuta Anna Jarema-Zdunek er direktør, og Gevorg Gevorgian er bestyrer i det nye italienske spisested Café D'Leone i Danmarksgade 36. Foto: Peter Leth-Larsen
Gevorg Gevorgian og Danuta Anna Jarema-Zdunek har netop åbnet det nye italienske spisested Café D'Leone i Danmarksgade 36. Foto: Peter Leth-Larsen
Gevorg Gevorgian og Danuta Anna Jarema-Zdunek har netop åbnet det nye italienske spisested Café D'Leone i Danmarksgade 36. Foto: Peter Leth-Larsen
Gevorg Gevorgian og Danuta Anna Jarema-Zdunek har netop åbnet det nye italienske spisested Café D'Leone i Danmarksgade 36. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Østerstrand skal udvikles endnu mere: En vision i sand og vand som kan bruges af alle

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

Annonce