Annonce
Erhverv

Ny ejendomsmægler åbner i Fredericia: John har 25 års erfaring

Fredericia får en ny ejendomsmæglerkæde, når BoligOne får en franchistager i byen. Arkivfoto: Martin Ravn

Franchisekæden BoligOne etablerer sig. Ejendomsmægler John Nielsen tilbyder køb, salg og rådgivning fra privaten i Egeskov.

Fredericia: Ejendomsmægler John Nielsen, Egeskov, er netop blevet kæden BoligOne's medlem nummer 26.

Fra privaten tilbyder han assistance til køb og salg samt rådgivning.

- Fredericia har indtil nu været BoligOne i Middelfarts sekundære distrikt, men nu bliver Fredericia, Børkop og Brejning med opland et primært område, som jeg skal stå for og opbygge en portefølje i, oplyser John Nielsen, til Fredericia Dagblad.

Han har 25 års erfaring som ejendomsmægler, står i Dansk Ejendomsmæglerforening, men har også beskæftiget sig med andre ting i sin karriere. Blandt andet noget, der absolut ikke havde med handel af fast ejendom at gøre.

Annonce

I disse teknologiske tider kan man sælge ejendomme, der ligger hvor som helst. Markedsføring via sociale medier og hjemmesider er ikke geografisk afgrænset, og køberne bruger overvejende internettet i deres søgeproces.

Ny ejd.mægler og indehaver af BoligOne Fredericia, John Nielsen
BioligOne åbner i Fredericia. Ejendomsmægler John Knudsen bliver franchisetager. Kæden er en af de mindre og nyere i Danmark, men har kontorer over det meste landet. Logo: BoligOne

Samarbejder med andre

- I disse teknologiske tider kan man sælge ejendomme, der ligger hvor som helst, påpeger John Nielsen:

- Markedsføring via sociale medier og hjemmesider er ikke geografisk afgrænset, og køberne bruger overvejende internettet i deres søgeproces.

Så Fyn, Sønderjylland eller andre steder er også et køb- og salgsområde for BoligOne i Fredericia, pointerer den nye indehaver.

I dagligdagen får han et tæt samarbejde med BoligOne Vejle - Per Husballe og BoligOne Middelfart/Kolding - Tina Lybæk samt med Jyske Bank.

Del af RealMæglerne

På kædens hjemmeside kan man læse, at BoligOne i dag har ejendomsmæglere i København, på Frederiksberg, i Roskilde, Odense, Aalborg, Aarhus, Horsens, i Kolding og Middelfart samt i Esbjerg. Plus i Vejle og altså nu også i Fredericia.

Kæden blev grundlagt i 2008 af otte ejendomsmæglere. Et af deres argumenter for et alternativ til etablerede kæder var større valgfrihed som sælger. Blandt andet at man selv kan stå for boligfremvisningen.

BoligOne er dog en del af RealMæglerne Holding, som er blandt Danmarks største kæder af selvstændige ejendomsmæglere.

I en pressemeddelelse fortæller BoligOne selv, at John Nielsen har langt over 1000 salg bag sig. Lige fra små etværelses lejligheder uden bad og med gasvandvarmer til liebhaverejendomme til mange millioner. Samt sommerhuse, landbrug og andelsboliger.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Fredericia For abonnenter

Sådan foregår det i dag: Håndværkere fordeler opgaver efter nummer

112

Røgudvikling følges nøje efter brand på Bundgårdsvej: - Ikke anledning til evakuering

Annonce