Annonce
Navne

Ny formand til Kirkens Korshær i Horsens

Bent Kyndesgaard har efter otte år trukket sig som formand for Kirkens Korshær i Horsens. Ny formand er Tove Hansen. Arkivfoto: Lars Juul

Horsens: Tove Hansen er valgt som ny formand for Kirkens Korshær i Horsens.

Tove Hansen har siddet i byrådet for socialdemokraterne i otte år fra 1990 til 1998, og hun har været korshærsleder fra 1986 til 2006. Siden har hun arbejdet som frivilligkonsulent i Hjerteforeningen, og hun er nu gået på efterløn.

Ifølge en pressemeddelelse fra Kirkens Korshær brænder den nye formand for det sociale arbejde og er meget optaget af Kirkens Korshærs arbejde blandt hjemløse og socialt udsatte i Horsens.

Specielt ligger det hende på sinde at bidrage til, hvordan man i Horsens Kommune kan knække kurven for antallet af hjemløse i byen.

Tove Hansen afløser Bent Kyndesgaard, der er efter otte år på posten som formand for korshærsrådet har valgt at sige farvel.

Han fortsætter dog som tovholder på et større renoveringsprojekt af ejendommen i Borgergade 8, der også indeholder et gavlmaleri af kunstneren Jakoba Niepoort, finansieret af flere familiefonde i Horsens.

Onsdag 4. marts kl. 14. afholdes der reception på varmestuen i anledning af, at korshærsleder Kirstine Madsen fylder 60 år. Her er alle velkomne, og der vil være mulighed for at hilse på både den nye og den afgående formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Drabet i Korskærparken: 11 anholdt - ni er nu løsladt

Danmark

Podcast: Sport i Danmark - Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division: Hvem trækker det længste strå?

Leder For abonnenter

Dagens leder: Godt med nye arbejdspladser - men I må også gerne flytte til Fredericia

Annonce