Annonce
Fredericia

Ny forretning rykker ind i tidligere Matas-lokaler: Velkendt ansigt fra butikslivet i front

Jesper Juul Madsen er indtrådt som direktør i De Meza ApS, der får hjemme i Gothersgade. Billedet er fra 2016, hvor han overtog Mr Højer. Arkivfoto: Nikolaj Primdahl Petersen
De Meza er navnet på en nystiftet virksomhed, der ifølge CVR-registeret skal handle med tøj i Gothersgade 20.
Annonce

Fredericia: Det bliver efter alt at dømme en tøjforretning, der i den kommende tid åbner i en af de tidligere Matas-butikker.

Firmaet De Meza ApS, som en virksomhed under kategorien ”tøjforretning”, blev den 6. juli oprettet i Det Centrale Virksomhedsregister, CVR. Firmaet har har adresse i Gothersgade 20, som Matas for nylig forlod for at rykke til hjørnet af Jyllandsgade og Prinsessegade.

- Selskabets formål er salg af tøj og beklædningsgenstande samt enhver aktivitet, som efter bestyrelsens skøn står i forbindelse dermed, har personerne bag virksomheden beskrevet De Meza.

Annonce

Rutineret direktør

Bestyrelsen – og ejerkredsen – består af Jesper Juul Madsen, Karsten Brøchner og Morten Kollerup Nielsen. Fredericia Dagblad har været i kontakt med både Jesper Juul Madsen og Morten Kollerup Nielsen, men de ønsker ikke at fortælle mere om deres nye projekt endnu.

Jesper Juul Madsen, der er indtrådt som direktør i De Meza, har en længere fortid i det fredericianske butiksliv. I 16 år var han blandt andet ansat i Mr Højer i Danmarksgade, indtil han i 2016 overtog forretningen. Her fratrådte han officielt som ejer 1. marts tidligere i år.

En af De Mezas øvrige ejere, Morten Kollerup Nielsen, er også involveret i andre virksomheder i Fredericia. Blandt andet er han direktør i Byens Bilpleje samt direktør og ejer af Mokoni Holding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

FC Fredericia

Målhelten Holvad: Det her kunne sagtens blive min bedste sæson

Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

FC Fredericia

FC Fredericia kæmpede sig til en gylden sejr over storklubben Silkeborg

Annonce