Annonce
Navne

Ny forstander har arbejdet på efterskolen i halvdelen af sit liv

Finn Kristensen har siden 2008 været en del af ledelsen på Hellebjerg Idrætsefterskole i Juelsminde, hvor han startede som lærer i 1988. Arkivfoto: Emil Fibiger

Juelsminde: 61-årige Finn Kristensen, Klakring, Juelsminde, er udnævnt til forstander på Hellebjerg Idrætsefterskole, Juelsminde, hvor han blev ansat som lærer i 1988, og hvor han siden marts i år har været konstitueret forstander efter 11 år i skolens ledelse.

I en pressemeddelelse fremgår det, at bestyrelsen har udnævnt Finn Kristensen til posten på baggrund af hans mangeårige virke på skolen og særligt, at der under hans ledelse siden marts er genskabt et miljø med en stemning, der tydeligt bærer "Hellebjergånden".

"Finn er involverende og uddelegerende i sin ledelsesstil. Såvel bestyrelse som medarbejdere har tillid til ham som leder; han er tydelig og til stede, kendt af eleverne i skolens hverdag og står inde for de værdier, som et efterskoleliv på Hellebjerg bygger på: fællesskab og demokrati, ansvarlighed, dannelse og læring, faglig dygtiggørelse og idrætslig og kreativ udfoldelse", skriver skolen.

Finn Kristensen, der er gift og har to børn, blev uddannet lærer i 1982, og han har sideløbende med sit virke på Hellebjerg Idrætsefterskole været formand for Dansk Skoleidræt siden 2012.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen har givet sig til kende: Kommunen efterlyser bådejere på brandtomt

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce