Annonce
Navne

Ny forstander på Bygholm landbrugsskole

Erik Kristensen overtager forstanderkontoret på Bygholm Landbrugsskole til august. Privatfoto
Det er en mand med erfaring og gåpåmod, der kommer til at stå i spidsen for Bygholm Landbrugsskole. Erik Kristensen starter som forstander til august.

Horsens: Når det nye skoleår begynder på Bygholm, er det med et nyt ansigt på forstanderkontoret.

Det er 54-årige Erik Kristensen, der kommer fra en stilling som administrerende direktør på Castberggård, en uddannelsesinstitution for mennesker med hørehandicap, fremgår det af en pressemeddelelse.

Forstanderjobbet byder på tæt kontakt med mange unge mennesker, og netop det har Erik Kristensen mange års erfaring i. Erik Kristensen er uddannet lærer og har arbejdet først som lærer og siden som viceforstander og 10 år som forstander på Sydvestjyllands Efterskole.

Siden er han uddannet merkonom i ledelse og er ved at færdiggøre en uddannelse til international projektleder.

Annonce

Erik Kristensen

  • Tidligere administrerende direktør på Castberggård.
  • Tidligere forstander for Sydvestjysk Efterskole.
  • 54 år og bor i Horsens.
  • Er gift og har tre voksne børn.
  • Går på jagt, løber og cykler i fritiden.

Et spændende område

Selvom Erik Kristensen ikke er uddannet inden for landbruget, er det ikke en ukendt verden for ham, da han er ud af en landbrugsslægt.

Noget af det, der fik Erik Kristensen til at søge jobbet som forstander på Bygholm, er stemningen og miljøet på skolen. Og så det, at Bygholm profilerer sig på høj faglighed.

- Fagligheden er en vigtig ting for mig. Og i det hele taget det at klæde de unge rigtig godt på, uanset i hvilken retning de senere vil benytte uddannelsen, fortæller Erik Kristensen, der glæder sig til at arbejde med landbruget i uddannelsesøjemed.

- Landbruget er et spændende område, der får meget opmærksomhed. Jeg glæder mig til, at vi skal bringe Bygholm på banen og blandt andet klæde de unge på til at nå klimamålene, siger han i pressemeddelelsen.

I det hele taget glæder Erik Kristensen sig til at arbejde med Bygholm som institution - på de interne linjer med at sikre gode arbejdsforhold og trivsel for medarbejderne og eksternt med at skabe synlighed og gøre Bygholm kendt som et åbent sted i lokalområdet.

- Vi glæder os i bestyrelsen over, at det er lykkedes at finde en, der har erfaring med at drive kostskole, og som har gåpåmod i forhold til at udvikle Bygholm fremadrettet, lyder det fra Bygholms bestyrelsesformand Nis Hjort, der ser frem til samarbejdet.

Erik Kristensen afløser Kaj Aage Højgaard, der fratrådte som forstander efter 14 år på posten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce