Annonce
Erhverv

Ny grønthandler åbner i Midtpunktet: Får varer fra Vietnam og Afghanistan

Ismail Alizadeh bor i Kolding, hvor han tidligere har ejet butikken Michella's frugt og grønt. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Ismail Alizadeh fra Kolding har tidligere haft en grønthandel i hjembyen. Han håber, at han fredag kan åbne op for Fredericia Frugt og Grønt i Midtpunktet.
Annonce

Fredericia: Midtpunktet bliver en forretning rigere, når Ismail Alizadeh i løbet af denne uge åbner Fredericia Frugt og Grønt i lokalerne, hvor tøjbutikken Roseanne tidligere lå.

Her kommer 47-årige Ismail Alizadeh, der stammer fra Afghanistan, til at sælge dagligvarer som frugt og grønt. Han har tidligere ejet og drevet Michella's frugt og grønt i Kolding, hvor han bor. Han har også tidligere arbejdet på McDonalds.

- Der mangler en butik som den her, siger han om baggrunden for at slå sig ned i Fredericia.

Varerne i butikken kommer til at være alt fra særlige olivener og mandler til frugt og grønt. Ismail Alizadeh fortæller, at han får varerne fra en dansk leverandør, som blandt andet importerer fra Vietnam, Tyrkiet, Thailand og Afghanistan.

Efter planen skal Fredericia Frugt og Grønt have første åbningsdag på fredag. - Men der skal arbejdes hårdt, siger Ismail Alizadeh. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce

- Der skal arbejdes meget

De tomme papkasser ligger i en stor en stor bunke på gulvet ved indgangen, og flere steder er de hvide hylder helt tomme. Andre steder er nødder og kiks sirligt opstillet side om side. Udenfor stopper flere nysgerrige fredericianere op og tager sig to sekunder til at se, hvad det er ved at blive indrettet. Ismail Alizadeh håber, at han fredag er klar til at byde kunderne indenfor i butikken, som han overtog 15. november.

- Men der skal arbejdes meget, griner han og kigger rundt.

I butikken kommer han til at få hjælp af sin hustru samt en anden medarbejder.

Fredericia Frugt og Grønt til at have åbent fra klokken 9-18 på hverdage samt 9-15 om lørdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Energinet får finkæmmet byggeplads efter aktion - sikkerhed for aktivister og medarbejdere er i højsædet

Annonce