Annonce
Fredericia

Ny hjemmeside skal oplyse og guide de studrende i Fredericia

Tirsdag fik de studerende i Fredericia en ny hjemmeside, hvor de kan finde relevante informationer om alt fra studieboliger til frivillige netværk. Arkivfoto: Mette Mørk
Efter ønske fra studerende i Fredericia, har kommunen tirsdag offentliggjort en ny hjemmeside, der samler informationer om alt fra studierabatter til ungdomsarrangementer.

Fredericia: Studiebyfredericia er navnet på en ny hjemmeside, som Fredericia Kommune står bag. Flere unge har ifølge kommunen efterspurgt en hjemmeside, hvor de kunne få et overblik over relevante informationer for studerende.

Hjemmesiden, der er et af flere tiltag, som skal udvikle Fredericia som studieby, indeholder oplysninger om arrangementer, uddannelser, studierabatter samt hvilke rådgivningstilbud der er i forbindelse med iværksætteri og lignende.

- Vi vil gerne skabe et fundament for, at flere uddanner sig i Fredericia, og studiebyfredericia.dk understøtter dette formål. Vi håber, at de unge og uddannelsesinstitutioner vil bruge hjemmesiden og komme med gode input til indholdet på siden, siger Pernelle Jensen (V), der er formand for uddannelsesudvalget, i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker at være i dialog med de unge om deres ønsker til studiemiljøet for sammen med dem at skabe et fagligt og socialt spændende uddannelsesmiljø på tværs af uddannelserne i Fredericia. Den nye studiebyshjemmeside skal understøtte dette samarbejde og være med til at sætte rammen for Fredericia som uddannelsesby, lyder det fra næstformanden i uddannelsesudvalget, Inger Nielsen (DF).

På hjemmesiden findes der også direkte henvisninger, hvor man kan tjekke mulighederne for studieboliger, studiejobs og frivillige netværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce