Annonce
Fredericia

Ny jobcenterchef ansat - kommer fra en stilling i Nyborg

Sanela Ljeskovica er ny jobcenterchef i Fredericia fra 12. august. Foto: Fredericia Kommune
Sanela Ljeskovica kommer fra en stilling i Nyborg Kommune og begynder i Fredericia 12. august.
Annonce

Fredericia: 12. august tiltræder Sanela Ljeskovica som ny jobcenterchef i Fredericia. Et enigt ansættelsesudvalg har valgt, at det er Sanela Ljeskovica, der skal føre Fredericias visioner for jobcentret ud i livet. Det oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi har haft en rigtig god ansættelsesproces, og jeg er glad for, at vi var enige om, at Sanela er den rette person til stillingen. Sanela kommer med en solid erfaring på beskæftigelsesområdet. Samtidigt kommer hun fra et jobcenter, som har været igennem en lignede proces, som vi står overfor, så jeg er sikker på, at Sanela er den rigtige til at styre os sikkert gennem processen, skriver formand for social- og beskæftigelsesudvalget Peder Wittendorff Tind (V).

Sanela Ljeskovica kommer fra en stilling som afdelingschef ved Nyborg Jobcenter, hvor hun har været ansat siden 2016. Hun har en baggrund som socialrådgiver og er i gang med en master i ledelse.

Annonce

Bosat i Odense

Hun har indsigt og kendskab til social- og sundhedsområdet og er meget optaget af, at både borgere og virksomheder får størst mulig værdi, når de er i dialog med jobcentret.

- Jeg er glad for, at jeg har fået lov til at stå i spidsen for jobcentret og den proces, som centret står overfor. Jeg nyder den kompleksitet og konstante forandring, der er på beskæftigelsesområdet, og jeg glæder mig til sammen med medarbejderne at føre visionerne for jobcenteret ud i livet, så virksomhederne oplever en virksomhedsservice i verdensklasse, og borgerne får en aktiv og sammenhængende indsats, hvor mennesket kommer først, oplyser den kommende jobcenterchef Sanela Ljeskovica i pressemeddelelsen.

Sanela Ljeskovica har mere end 10 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet og har gennem årene arbejdet med udvikling og implementering af indsatser i borger - og virksomhedskontakten. Privat er hun samlevende, har to børn og bosiddende i Odense.

Senest var Hans Christian Norlyk jobcenterchef i Fredericia. Han begyndte 1. juni i nyt job på forstander på børne- og ungeinstitutionen Fårupgård Ungecenter i Jelling, hvor han bor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Fredericia For abonnenter

Da Fredericia gik i corona-rødt: - Lige pludselig løb vi rigtig hurtigt

Annonce