Annonce
Fredericia

Ny konservativ kandidat: Søren Stampe vil i byrådet

Søren Stampe. Privatfoto

Fredericia: De konservative er klar med en ny kandidat til efterårets byrådsvalg.

Søren Grøn Stampe bliver nummer tre de konservatives liste, oplyser partiet i en pressemeddelelse. Det glæder partiets spidskandidat Tommy Rachlitz Nielsen:

- Jeg er utrolig glad for at have Søren med på det konservative kandidathold til KV21. Søren har enormt meget energi og interesserer sig oprigtigt for de lokale forhold. Han har næse for at få øje på de nære ting og god til at foreslå løsninger, udtaler han i pressemeddelelsen.

Annonce

"Kun døde fisk flyder med strømmen"

33-årige Søren Grøn Stampe bor i Erritsø med sin kone og datter. Til daglig er han account manager, og han har også et fritidsjob som linjedommer på eliteniveau. Desuden elsker han at dyrke sport, og han holder sig i form med padel, badminton og løb.

- Når jeg kigger på byrådet, mener jeg, der er behov for nyt vand i akvariet; kun døde fisk flyder med strømmen. Jeg undres over at alle er så enige om alt, fra den yderste venstrefløj til den yderste højrefløj. Jeg vil have lov til at sige tingene, som jeg ser dem. Jeg mener det er ok at politikerne ikke er enige i alt. Det skal være åbenhed over for borgerne, siger han i pressemeddelelsen.

Formanden for Den Konservative Vælgerforening, Torben Møller Jørgensen, påpeger at den nye kandidat allerede har været en "yderst aktiv debattør i medierne", og at han tilføjer partiet ny dynamik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Forvaltning slår fast: Politikerne har sagt ja til ny daginstitution i Madsby - hvis det er muligt

Fredericia

Fem nye smittede: Men snart er 10 procent af alle i Fredericia i gang med vaccinering

Annonce