x
Annonce
Fredericia

Ny lejer kan være på vej i tidligere pizzeria-lokaler

Pizzariat Da Carmine var de seneste lejere i lokalet i Riddergade 17. Foto: Henrik Skovridder
Lejemålet i Riddergade 17 har stået tomt, siden pizzariaet Da Carmine lukkede sidste år. Udlejeren kan endnu ikke afsløre, om der er en ny lejer på vej.

Fredericia: Noget tyder på, at der er en ny lejer på vej i lejemålet i Riddergade 17.

Uden for lokalet, der ligger i stueplan, står der radiatorer, som indikerer, at lokalet er ved at blive renoveret.

Stedet har stået tomt, siden pizzeriaet Da Carmine lukkede sidste år.

Fredericia Dagblad har været i kontakt med Jørn Kraft, der ejer bygningen. Han oplyser i en mail, at en eventuel ny lejer endnu ikke kan afsløres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det er jo ikke coronaen, der er skyld i teatrets lukning, men en katastrofal dårlig bestyrelse og forblindede politikere i byrådet

Læserbrev: En god nyhed i dag (20. marts, red.): Musicalakademiet er ikke berørt af konkursen. Naturligvis skal der fremover være teater i Fredericia. Det ville der også have været i dag, hvis ikke man havde smidt om sig med de mange millioner samt med den hjælpepakke til kulturen, som regeringen har meddelt i dag. Det er jo ikke coronaen, der er skyld i teatrets lukning, men en katastrofal dårlig bestyrelse og forblindede politikere i byrådet, der ikke kunne få armene ned, når teatret og Søren Møllers navn blev nævnt. Hvis ikke Fredericia Kommune gennem årene havde givet et trecifret millionbeløb til teatret, ville lukningen være sket for mange år siden. For Søren Møller var kommunekassen en "tag selv-kasse". Der må være nogle, der har røde ører, og nu vasker man hænder i stor stil. Jeg har gennem flere år opfordret teatret til kun at blive i Fredericia samt spurgt til økonomien vedrørende deres ophold i København, men aldrig fået svar. Men vi skal videre, vi må igen have et teater op at stå i Fredericia. Det skylder vi byens forretningsliv samt de mange unge talenter, der har været tilknyttet teatret. Vi har rammerne i det eksisterende. Drømmen om et kulturhus med teater ligger langt ud i fremtiden, men det er godt at have en drøm. Det bliver svært at finde en ny teaterchef med samme kaliber som Søren Møller, men han skulle have læst H.C. Andersens eventyr "Konen med æggene".

Kultur For abonnenter

København var et dyrt bekendtskab: To forestillinger slog bunden ud af teatret

Annonce