Annonce
Fredericia

Ny liste klar: Her skal du også bære maske eller visir i Fredericia

De fås efterhånden i mange forskellige materialer og snit - mundbind. Og de skal bæres stadig flere og flere steder. Ikke mindst på kommunale adresser i Fredericia, oplyses der om med ny liste. Foto: Ludvig Dittmann
Ikke kun i butikkerne og på banegården samt i bussen og toget: Også på biblioteket, tandplejeklinikker, og sågar i legepark. Kommune informerer.

Opdateret lørdag formiddag: Der er ikke ændringer i mundbind-restriktioner på plejehjemmene, da der er besøgsrestriktioner. Plejehjemmene har derfor direkte kontakt til de borgere, der skal besøge nære på plejehjemmene omkring gældende restriktioner.

Fredericia: Fredericia Kommune er klar med en liste over steder, hvor der nu skal bæres mundbind eller visir. Foreløbig frem til 2. januar.

Listen er udarbejdet på baggrund af seneste regeringsbesluttede stramninger af restriktioner for at undgå spredning af coronavirus.

- Det betyder, at man skal bære mundbind eller visir disse steder, uanset om man er medarbejder, borger, pårørende, frivillig med mere, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Stederne er:

Sundhedsområdet:

  • Offentlige steder i Fredericia Sundhedshus. For eksempel i foyeren. Tandplejeklinikkerne. Træning og Forebyggelse. Sygeplejeklinikken. Ældreområdet. Seniorhuset I.P. Schmidt. På plejehjemmene er der besøgsrestriktioner. Du skal derfor kontakte det enkelte plejehjem for at få oplyst gældende restriktioner.

Socialområdet:

  • Proaktiv. Kobbelgården 1. Kobbelgården 3. Ullerupdalvej 90-96. Nova. Kompetencekollegiet. Kaalundsvej. Rusmiddelcenteret: Kontakten og Havnecaféen. STU. Stoppestedet. Kompetencecenter for døve og døvblinde (medarbejdere i STC benytter visir). Din Indgang (dog frivilligt for borgere).

Kultur- og fritidsområdet:

  • Fredericia Bibliotek. Museerne i Fredericia med tilliggende bygninger på Fredericia Vold. Lokalhistorisk Arkiv for Fredericia og Omegn. Museumsgården Kringsminde. Den Kreative Skole. Depotgården. Ungdommens Hus. Tøjhuset. Fredericia Idrætscenter. Den historiske Miniby (mest udendørs). Madsby Legepark (mest udendørs). Hallerne (dog med undtagelse af undervisning af skoleelever. Lærere og elever skal bære mundbind ved besøg på Fredericia Idrætscenter, mens en aftale med de selvejende haller om, at de ikke skal benytte mundbind fra indgang til omklædning, er under udarbejdelse).


Steder, der ikke er nævnt, er ikke underlagt kravet om mundbind,

Pressemeddelelse fra Fredericia Kommune


Andre steder:

  • Genbrugsbutikken Prangervej 2, Uddannelsescenteret.

Fredericia Kommune anbefaler derudover, at der bæres mundbind eller visir på rådhuset og i borgerservice, på jobcentret og i Gothersgade 20B, men det er frivilligt.

Steder, der ikke er nævnt, er ikke underlagt kravet om mundbind, slår Fredericia Kommune fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce