Annonce
Trekantområdet

Ny mand i Enhedslisten: Coronaen forsinkede samling

Enhedslisten Fredericia har holdt generalforsamling. Her blev en ny bestyrelse blandt andet valgt. Fra venstre Cecilie Roed Schultz (medlem af byrådet), Henning Hartmeyer (suppleant), Marc Hast Knudsen, Andreas Tobiassen, Gert Altofte (suppleant), Kirsten Cordtz og Jan Filbært (nyvalgt). Privatfoto: Marianne Pacarada
Jan Filbært er valgt ind i den lokale partiforenings bestyrelse. Debat på generalforsamling.

Fredericia: Enhedslisten Fredericia har søndag holdt sin ordinære generalforsamling.

Mens bestyrelsens beretning ikke kastede megen diskussion af sig, gav byrådsmedlem, Cecilie Roed Schultz’ beretning anledning til en længere debat, skriver den lokale partiforening i en lille afrapportering:

- Her blev der især fokuseret på minimumsnormeringer, retssikkerhed, krydstogtskibe, Fredericia Teaters konkurs og dumping af havneslam i vandet ved Trelde Næs.

- Det er jo fantastisk, at vores medlemmer er så engagerede omkring det lokalpolitiske. Det giver mig en rigtig god platform, når jeg skal repræsentere partiet, udtaler Cecilie Roed Schultz:

- For eksempel kunne jeg jo tage generalforsamlingens holdninger og bekymringer med til byrådsmødet mandag aften, da vi debatterede Fredericia Teater - og igen da jeg udtalte mig til pressen. Det er rigtig rart, at have hele sit parti med sig i den slags sager.


Det er jo fantastisk, at vores medlemmer er så engagerede omkring det lokalpolitiske. Det giver mig en rigtig god platform, når jeg skal repræsentere partiet.

Cecilie Roed Schultz (EL), byrådsmedlem


Til bestyrelsen var der flere genvalg, men også et nyvalg. Jan Filbært kom ind. Den nye bestyrelse fordeler posterne på førstkommende møde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Fredericia udvider koncerndirektionen: Kommunen er dermed tilbage på en fire-mands direktion

Annonce