Annonce
Fredericia

Ny minister til Fredericia: To varme emner til debat

To forskellige paneler er med til Socialdemokratiets sommerstævne. Blandt dem er Peter Hummelgaard, Ole Wehlast, Emma Hewison og Henrik Thorsen. Fotocollage

Fredericia: To aktuelle temaer er til debat, når socialdemokraterne på søndag 25. august arrangerer sommerstævne fra klokken 10 til cirka 14.30 i Tøjhuset.

Temaerne er klima og tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet.

Den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) er i et panel med to andre deltagere: Ole Wehlast, forbundsformand for fødevareforbundet, og murer og debattør Mette Schak Dahlman.

Efter frokost handler det om klimaet. Klimaordfører Anne Paulin (S), erhvervsmanden Henrik Thorsen fra Energy Cool og den 16-årige klimaforkæmper Emma Hewison fra Fredericia drøfter emnet.

Socialdemokratiet er arrangør, men man skal ikke være medlem for deltage, understreger kredsformand Karsten Cordtz fra Socialdemokratiet.

- Arrangementet er åbent for alle, og vi håber, at mange vil benytte sig af muligheden for at høre om disse to brandvarme emner og gerne stille spørgsmål og komme med deres holdninger, lyder det fra Karsten Cordtz.

Debatten styres af Jens Jonatan Steen, der er chefredaktør på netavisen Pio og folketingskandidat for Socialdemokratiet i Fredericia-kredsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Annonce