Annonce
Navne

Ny partner i revisorfirma

Sara Duch, Juelsminde, er blevet partner hos BDO Vejle. Pressefoto

Vejle: Sara Duch, 39 år og fra Juelsminde, er blevet udnævnt til ny partner i momsafdelingen hos revisorselskabet BDO i Vejle.

Sara Duch har siden 2015 været tilknyttet momsafdelingen i BDO med kontorplads i Vejle. Her er hun ansvarlig for momsrådgivning og projektarbejde samt den løbende udvikling af momsprodukter og -ydelser målrettet kommuner og regioner.

På dette område har Sara Ducnh været med til at videreudvikle BDO's samlede momsplatform. Hun har løftet rådgivningen med digitale løsninger og direkte været medvirkende til, at momsafdelingen i BDO har stor succes på det offentlige område, oplyser firmaet.

Sara Duch er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 2007. Inden hun kom til BDO, hvor hun nu træder ind i partnerkredsen, var hun konsulent ved softwarefirmaet SAS Institute.

Sara Duch, der er gift og har tre børn, holder sig i form med fodbold og løb.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kæmpestort million-underskud får konsekvenser: Fredericia Teater siger farvel til mange medarbejdere

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Fredericia For abonnenter

Folk på sociale medier ængstelige over barbering af volden: Men eksperter er helt rolige på dyrenes vegne

Annonce