Annonce
Erhverv

Ny Rema 1000 er snart klar til åbning

Brian Jochumsen, byens nye købmand, stiller kaffe på plads i den nye Rema 1000 butik ved Venusvej. Supermarkedet åbner torsdag morgen. Foto: Torben Glyum
fredericia - De første kunder forsøgte at komme ind i det nye Rema 1000 supermarked i weekenden, men et skilt i indgangsdøren fortalte, at det først er torsdag morgen, at det nye 1000 kvadratmeter store indkøbssted slår dørene op, hvor tidligere Fredericia Vestcenter havde adresse. Købmand Brian Jochumsen har haft travlt de seneste dage op til åbningen. Sammen med de nyansatte har han sat tonsvis af varer på hylderne.

- Vi er rigtig godt med, så jeg lover, at alt er klappet og klart torsdag morgen til at tage imod kunderne, siger han optimistisk.

En snes ansatte

Byens nye og fjerde Rema 1000 butik har en snes ansatte, og for at ryste dem sammen tog Brian Jochumsen dem forleden med på Bridgewalking på toppen af Den gamle Lillebæltsbro.

- Jeg er overbevist om, at vi fra dag ét stiller med et rigtig stærkt team, for flere af de nyansatte har været ude hos kollegerne i byens andre Rema 1000 butikker for at lære kassebetjening. Vi er klar!
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Det kræver sit skæg: Tidligere leder af Det Bruunske Pakhus er 'ægte' julemand i San Diego

112

Juletiden nærmer sig - sæson for indbrud

Middelfart

Middelfart på verdenskortet til sommer: Amerikanske rocklegender giver kæmpekoncert under Lillebæltsbroen

Middelfart

Se hele programmet: Navne til Rock Under Broen 2020 afsløret - med populær popduo som genganger

Annonce