Annonce
Fredericia

Ny sauna sikrer vinterbadere bedre forhold: Få varmen og nyd udsigten til vandet

Den nye sauna, der indvies 23. februar, er indrettet med et stort vindue, så brugerne har udsyn til Kolding Fjord og Lillebælt. Foto: Børup Sande Fællesforening
Børup Sande Fællesforening håber, at forbedrede faciliteter vil trække endnu flere vand- og naturglade gæster til området.

Skærbæk: Den har været på tegnebrættet, siden en større fondsstøtte blev en realitet for snart halvandet år siden, og i næste uge bliver en ny sauna med udsigt til Kolding Fjord og Lillebælt indviet.

Det er Børup Sande Fællesforening, som gennem donationer fra blandt andet Nordea-fonden og Friluftsrådet, har opført saunaen samt lagt en træbelagt gangsti og bygget et areal til udendørs, overdækket omklædning.

- Vi er super glade for den flotte sauna, som allerede har givet mange flere lyst til at være en del af fællesskabet i Vinterbadeklubben Isbjørn nede ved vandet, siger formanden for Børup Sande Fællesforening, Søren Lovmand Hvid i en pressemeddelelse.

Annonce

Opgraderinger for over en million kroner

Fællesforeningen varetager vedligehold og drift af to klubhuse på vegne af Skærbæk Kajakklub, Lillebælt Board Sport og Vinterbadeklubben Isbjørn.

- Der er rigtig mange, som benytter det naturskønne område i Naturpark Lillebælt - dagplejere, børnehaver, skoler, borgere og foreninger - og vi er glade for, at vi med bro og udendørs omklædning også tilgodeser disse, siger Søren Lovmand Hvid.

Børup Sande Fællesforening har modtaget over 1,2 millioner kroner i støtte til opgradering af faciliteterne, som også kommer til at betyde en udvidelse af opbevaringsfaciliteter, så der bliver plads til flere kajakker samt SUP-boards og våddragter.

Saunaen og de øvrige faciliteter bliver præsenteret 23. februar mellem klokken 10 og 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

Annonce