Annonce
Fredericia

Ny sengebutik har fået god modtagelse: - Alle siger velkommen til Fredericia

Jan Johansen og Lars Enevoldsen står bag disken i den nyåbnede butik, der formelt har adresse på Fuglsang Allé i vestbyen. De to herrer står også for leveringen af sengene, som kunderne køber. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
I weekenden åbnede Senge-Universet sin nye afdeling i Fredericia.

Fredericia: Smilene har været ekstra store hos Jan Johansen og Lars Enevoldsen i denne weekend. Fredag slog de to kompagnoner dørene op til Senge-Universet, der ligger ud til Vejlevej. Og modtagelsen har været overvældende for de to sælgere, der sørger for, at du kan sove godt.

- Alle kunderne kommer og siger velkommen til Fredericia. Det er helt fantastisk, siger Jan Johansen, som melder om en god aktivitet i butikken.


Alle kunderne kommer og siger velkommen til Fredericia. Det er helt fantastisk.

Jan Johansen, Senge-Universet


- Nogle kunder fortæller, at de har ventet på at købe seng, fordi vi vidste at vi skulle åbne i denne weekend, så det er overvældende at opleve, siger han.

Annonce

Reelle priser

Hos Senge-Universet kan man, som navnet antyder købe sig til god nattesøvn. Og så skal man kunne stole på, at de vejledende priser faktisk også passer og ikke skruet voldsomt op for at få den nedsatte pris til at se ekstra god ud.

- Det med, at den vejledende pris er 74.000 kroner, men at man kan købe sengen for 19.000 kroner - det holder ikke, for der er ingen seng til den pris, der oprindeligt har været til salg for 74.000 kroner. Derfor kan man også stole på, at vores priser er reelle, understreger Jan Johansen.

Senge-Universet slog i weekenden dørene op for den nye butik. Udover en seng kunne kunder også komme forbi til en flødebolle og noget at slukke tørsten på. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Fredericia-butikken er Senge-Universets anden af slagsen, efter at virksomheden åbnede i Egtved for et år siden. Om det, der nu er blevet til en butikskæde, skal udvides yderligere på sigt vil de to personer ikke afvise. Man kommer dog ikke sovende til succes, selvom man forhandler senge, så i første omgang er fokus rettet imod den nye butik.

- Vi er helt nede på jorden, så nu tager vi et år her, inden vi ser på, hvad der skal ske på sigt. Det vigtigste er, at vi elsker vores job og nyder, når vi kan gøre kunderne tilfredse, siger Jan Johansen.

Åbningstiderne for Senge-Universet i Fredericia er 11-17 tirsdag-fredag og 10-14 lørdag. Derudover kan man booke en tid, hvis åbningstiderne ikke passer ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce