Annonce
Fredericia

Ny skole i Fredericia ramt: 6. klasseselever smittet med corona

Selvom to elever fra 6.klasse på Ullerup Bæk Skolen, afdeling Skjoldborgsvej, er blevet konstateret smittet med corona, har skolen ikke sendt hverken elever eller lærere hjem. Det skyldes, at de smittede elever slet ikke har været på skolen, oplyser distriktsskoleleder. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Der er ikke blevet sendt hverken klasser eller lærere hjem på Ullerup Bæk Skolen afdeling Skjoldborgsvej, selvom to elever er blevet konstateret smittet med corona. Eleverne har slet ikke haft mulighed for at smitte andre elever eller lærere på skolen.
Annonce

Fredericia: To elever, der går i 6. klasse på Ullerup Bæk Skolen afdeling Skjoldborgsvej, er blevet konstateret smittet med corona. Det siger Jan Voss, distriktsskoleleder.

- Men begge elever har været holdt hjemme, inden de blev til et potentielt smitteproblem, siger Jan Voss.

Eleverne har altså ikke på noget tidspunkt været på skolen, mens de har været smittet, og derfor er hverken andre elever eller lærere på skolen sendt hjem.


Vi har kigget på, om der har været mulighed for, at de her elever har smittet deres kammerater, og da de i begge tilfælde af præventive årsager er blevet holdt hjemme, har det ikke været muligt.

Jan Voss, distriktsskoleleder, Ullerup Bæk Skolen, afdeling Skjoldborgsvej


Det er skolen der, i samarbejde med kommunens sundhedsplejerske samt den lokale taskforce, har vurderet og analyseret de to smitte-sager.

- Vi har kigget på, om der har været mulighed for, at de her elever har smittet deres kammerater, og da de i begge tilfælde af præventive årsager er blevet holdt hjemme, har det ikke været muligt, fortæller Jan Voss, der samtidig roser forældrenes håndtering af den mulige smitterisiko.

Eleverne er blevet testet to gange.

Annonce

Fredericia er højrød

Søndag kom det frem, at en 4. klasse på Kirstinebjergskolen afdeling Ringvej var blevet sendt hjem samt de elever fra andre klasser, den ene smittede havde været i kontakt med. Ligeledes blev også de lærere, der havde været i nærheden af den smittede 4.klasseselev, sendt hjem.

Siden februar er 129 fredericianere konstateret smittet med covid-19.

De seneste syv dage er de 58 af dem kommet til statistikken. Fredericia Kommune er nu placeret i den såkaldte højrøde kategori og langt over bekymringsgrænsen. Den ligger på 20 smittede per 100.000 indbyggere per uge. Fredericia havde søndag 113 smittede per 100.000 indbyggere per uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Fredericia

Fem nye smittede med corona

Fredericia For abonnenter

Indtørret blod og kødrester på gulvrist: Slagterforretning får to sure smileys i træk og bøder for flere tusinde kroner

Annonce