Annonce
Sport

Ny VB-podcast ligger klar: Der er optimisme blandt VB-folket

Diego Montiel og VB sæsondebuterer mandag i Superligaen. Det er selvfølgelig omdrejningspunktet i den nyeste udgave af Vi taler om VB. Arkivfoto: Mette Mørk
Det nyeste afsnit af podcastserien Vi taler om VB ligger klar, og det kan aflyttes her. Og selvfølgelig handler det om VB’s chance for at overleve i Superligaen.
Annonce

Vejle: Det nyeste afsnit af podcast-serien Vi taler om VB ligger klar.

Afsnittet, som er nummer 70 i serien, handler selvfølgelig om den forestående premiere i Superligaen, som for VB’s vedkommende foregår mandag aften, når det gælder udekampen mod AGF.

Vi bad på twitter om bud på, hvordan det går - rykker VB ned eller ej - og der er spirende optimisme blandt VB-folket. Deler vi optimismen? Ja, et stykke ad vejen.

Vores kollega Dennis Bjerre Christiansen fra Århus Stiftstidende giver sin vurdering af tingenes tilstand hos AGF, og så kommer vi med vores bud på den startopstilling, VB på mandag.

Afsnittet kan lyttes her på siden, eller du kan senere hente det ned på din telefon eller tablet fra for eksempel itunes eller fra spreaker.com. Dér har du også mulighed for at finde tidligere afsnit af Vi taler om VB.

God fornøjelse - og har du ris eller forslag til forbedringer, kan du sende os en mail eller fange os på twitter; @BankeJesper eller @AndersMJyskeM

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce