Annonce
Erhverv

Ny virksomhed køler Trekantområdet ned

Med 20 års erfaring indenfor køleløsninger skal Klaus Bargmann drive KoolSolutions fra kontoret i Børkop. Foto: Frederik Hector
erhverv - Claus Bargmann har fået kort vej til arbejde. Ved sin bopæl i Børkop har han indrettet et kontor, hvor han som afdelingsleder har drevet den nye virksomhed KoolSolutions ApS siden maj.

Han har tidligere været ved Midtjysk Køleservice i Fredericia, og indtil maj var han ved kølegrossisten H. Jessen Jürgensen A/S i Kolding.

Men med 20 års erfaring indenfor køleteknik skal han nu stå for KoolSolutions med tre andre medarbejdere, der udvides med en ekstra mand fra juli måned.

- Vi er lokale drenge. To af os er her fra Børkop-området, og to er fra Fredericia, og ikke én af dem har under ti års erfaring med arbejdet, siger Claus Bargmann.

Forsigtig start

Han har længe haft en drøm om at blive selvstændig, og med hjælp fra KoolSolutions søsterselskab, Cool Trade, er det nu blevet en realitet.

I første omgang starter Claus Bargmann forsigtigt med base i privaten for at se, hvordan fordelingen af kunder ser ud. Hvis der kommer et overtal af kunder fra eksempelvis Fredericia eller Vejle, er det næste skridt at rykke til en af byerne.

På sigt er det et mål at dække Trekantområdet, Sønderjylland og Fyn, og da søsterselskabet Cool Trade har kontrakter med flere store detailkæder, kommer KoolSolutions også til at stå for service og installationer for nogle af Cool Trades kunder i området. Der er døgnservice, så kølevirksomheden er klar til at rykke ud i alle døgnets timer året rundt.

- Vi tilbyder alle former for køleteknik. Varmepumper til private kunder, supermarkedskøl til detailkæder, EDB-køl og så videre. Vi servicerer både store og små kunder, og vi håber på at få et godt, stabilt grundlag med både privat- og erhvervskunder. Sådan tegner billedet sig også indtil videre, siger Claus Bargmann.
Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce