Annoncørbetalt indhold

Nyd en dag i godt selskab

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en passion for jernbaner og tog? Måske er du typen, der har en hel by af modeltog stående i kælderen, som du kan tage frem, når du får lyst til at nørkle lidt med din hobby. Måske synes du bare, at veterantog er noget af det mest fascinerende. Der findes så mange forskellige typer af tog, som har fungeret på de danske jernbaner op gennem tiden, og hvis du godt kunne tænke dig at danne dig et overblik over, hvilke der faktisk har været i drift, så kan du overveje en tur på Danmarks Jernbanemuseum. Oplev veterantog helt tæt på, når du går rundt i udstillingerne og nyder alt den nye info, du kan få her.

Museet henvender sig til hele familien. Der er udstillinger, som er rettet primært mod det voksne segment, hvor man kan læse omkring de enkelte dele, der er udstillet, men alt kan også nydes af de mindste. Her er blandt andet modeltog, som kan styres, hvilket kan give lang tids sjov, ligesom der er et legeområde indrettet med tanke på veterantog og jernbaner, så man ikke kommer ud af stemningen, bare fordi man trænger til en pause med lidt leg.

Annonce

Let tilgængeligt

Museet ligger i det centrale Odense, og det er let at komme hertil i bil, ligesom det også ligger lige ved banegården og derfor kan nås i tog. Da store dele af museet er indendørs, kan man sagtens planlægge en tur på en regnvejrsdag, uden man skal gå skuffet derfra. Der er noget for alle, og du er garanteret at have noget at give dig til i mange timer. Man kan sagtens kombinere turen til Jernbanemuseet med en gåtur op langs gågaden i Odense, hvor man måske kan bruge nogle timer på at få shoppet lidt, eller man kan gå en tur langs med åen.

Hvis man hellere vil nøjes med museet, kan man gå rundt i udstillinger, der enten er permanente eller midlertidige. Nogle ting vil altid være at finde, så hvis du kommer flere gange, vil du nok opleve lidt gengangere. Til gengæld er der også udstillinger, der kun er der nogle gange, og som opdateres i løbet af året. Det gælder blandt andet en aktuel udstilling om kvinder i jernbaneregi, som typisk er en ting, der er blevet overset lidt i historien. Her er samlet al den information, der er på området, og det er blevet sat sammen til en interessant udstilling, som man kan dykke ned i.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.