Annonce
Fredericia

Nye ansigter og nyt navn til klumme i dagbladet

Efter lidt udskiftning er dette det nye klummehold, der om onsdagen vil skrive under titlen "Hånden på hjertet" i Fredericia Dagblad. Fra venstre bagerst er det Maria Skuladottir og Belinda Andersen. Forrest fra venstre er det Massimo Grillo, Joachim Grundtvig, Mads Thejl Hansen og Christoffer Riis Svendsen. Foto: Peter Friis Autzen
Fredericia Dagblads klumme "Onsdagsord" har fået nye skribenter på holdet - klummen har ikke været til nummerolog, men skifter navn.

Fredericia: Ligesom på de lokale håndbold- og fodboldhold er der foretaget udskiftninger på Fredericia Dagblads faste klummehold bag Onsdagsordet. Og i samme ombæring giver vi klummen et nyt navn. Ændringerne skyldes ene og alene, at klummeskribenter er stoppet, og nye derfor træder til.

Fortsat er cykleentusiast Christoffer Riis Svendsen, skuespiller Maria Skuladottir, advokat Mads Thejl Hansen og videoproducent Massimo Grillo en del af klummeholdet. Nu er holdet blev tilført yderligere to skribentnavne, som også er fredericia-kendte.

Annonce
Belinda Andersen, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen

De nye på holdet

Den ene er 47-årige Belinda Bech Andersen, der er administrator på Ungdommens Hus, hvor hun står med husets daglige opgaver, men også med at planlægge og afvikle kulturelle arrangementer med unge i aftentimer. Belinda er vokset op i Fredericia og kæmpefan af byen - ikke mindst de mange og mangfoldige kulturtilbud. Belinda er gift, mor til to og familien er med hendes ord "fodboldtosser", hvorfor hun også følger med i særligt den danske og engelske liga, samt er frivillig i forbindelse med Danmarks største pigestævne Madsby Pige Cup.

Den anden er Joachim Grundtvig, der blandt andet er skoleleder af den katolske Sct. Knuds Skole og Børnehave, formand for Red Barnet i Fredericia samt næstformand for Scenekunst Højskolen Snoghøj. Derudover er han foredragsholder, vært ved vin- og gourmetarrangementer og passioneret vinsamler i over 25 år. Joachim Grundtvig er fæstningsdreng, bosiddende nær Fredericias Voldanlæg og musikelsker med Prince som ubetinget favoritkunstner.

Joachim Grundtvig, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Massimo Grillo, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen.
Christoffer Riis Svendsen, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Mads Thejl Hansen, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Maria Skuladottir, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

USO åbner pop-up outlet i Vendersgade: Vi har fået gode tilbud fra leverandører

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Frisør håber på biler i Vendersgade: Kunder parkerer for langt væk i dag

Fredericia

Efter voldskred: Rydnings-firma er ekstra opmærksom i regnen

Annonce