Annonce
Fredericia

Nye ansigter og nyt navn til klumme i dagbladet

Efter lidt udskiftning er dette det nye klummehold, der om onsdagen vil skrive under titlen "Hånden på hjertet" i Fredericia Dagblad. Fra venstre bagerst er det Maria Skuladottir og Belinda Andersen. Forrest fra venstre er det Massimo Grillo, Joachim Grundtvig, Mads Thejl Hansen og Christoffer Riis Svendsen. Foto: Peter Friis Autzen
Fredericia Dagblads klumme "Onsdagsord" har fået nye skribenter på holdet - klummen har ikke været til nummerolog, men skifter navn.
Annonce

Fredericia: Ligesom på de lokale håndbold- og fodboldhold er der foretaget udskiftninger på Fredericia Dagblads faste klummehold bag Onsdagsordet. Og i samme ombæring giver vi klummen et nyt navn. Ændringerne skyldes ene og alene, at klummeskribenter er stoppet, og nye derfor træder til.

Fortsat er cykleentusiast Christoffer Riis Svendsen, skuespiller Maria Skuladottir, advokat Mads Thejl Hansen og videoproducent Massimo Grillo en del af klummeholdet. Nu er holdet blev tilført yderligere to skribentnavne, som også er fredericia-kendte.

Belinda Andersen, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

De nye på holdet

Den ene er 47-årige Belinda Bech Andersen, der er administrator på Ungdommens Hus, hvor hun står med husets daglige opgaver, men også med at planlægge og afvikle kulturelle arrangementer med unge i aftentimer. Belinda er vokset op i Fredericia og kæmpefan af byen - ikke mindst de mange og mangfoldige kulturtilbud. Belinda er gift, mor til to og familien er med hendes ord "fodboldtosser", hvorfor hun også følger med i særligt den danske og engelske liga, samt er frivillig i forbindelse med Danmarks største pigestævne Madsby Pige Cup.

Den anden er Joachim Grundtvig, der blandt andet er skoleleder af den katolske Sct. Knuds Skole og Børnehave, formand for Red Barnet i Fredericia samt næstformand for Scenekunst Højskolen Snoghøj. Derudover er han foredragsholder, vært ved vin- og gourmetarrangementer og passioneret vinsamler i over 25 år. Joachim Grundtvig er fæstningsdreng, bosiddende nær Fredericias Voldanlæg og musikelsker med Prince som ubetinget favoritkunstner.

Joachim Grundtvig, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Massimo Grillo, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen.
Christoffer Riis Svendsen, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Mads Thejl Hansen, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Maria Skuladottir, klummeskribent. Foto: Peter Friis Autzen
Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Fredericia

FHK skal stække KIF's overtal: Det er ikke charmerende, men det er effektivt

Annonce