Annonce
Erhverv

Nye arbejdspladser til Taulov: Salling Group åbner ny terminal til februar

Op mod 100 nye medarbejdere skal findes til to nye brødterminaler i Taastrup og Taulov, der åbner i henholdsvis januar og februar 2021. Foto: Salling Group
Til februar åbner en ny brødterminal i Taulov. Det sker på baggrund af Salling Groups hjemtagelse af distribution af brød til koncernens butikker. Det betyder samtidig, at jagten nu går ind på nye medarbejdere.

Fredericia: Salling Group, der blandt andet ejer Føtex, Bilka og Netto slår til februar næste år dørene op til den terminal i Taulov, der fremadrettet skal sende brød ud til hylderne i forretningerne. Taulov er en ud af to terminaler, der oprettes. Også en i Taastrup ser dagens lys – dog allerede til januar.

De nye terminaler kommer også til at kalde på nye medarbejdere.

Det oplyser Salling Group selv i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at der bliver efterspørgsel på op mod 100 nye kollegaer, men presseafdelingen i Salling Group fortæller, at det endnu ikke er klart, hvordan tallet skal fordeles.


Derfor er vores håb naturligvis også, at nogle af de medarbejdere, som har bidraget til at løse den opgave, har lyst til at fortsætte hos os, for vi ser dem som helt oplagte kandidater.

Nicolai Gradman, logistikdirektør, Salling Group


Fast står det dog, at det bliver jobopslag målrettet blandt andet lager og ledelse, der bliver slået op.

Ifølge et jobopslag fra Salling Group, får terminalen i Taulov adresse på Prinsessens Kvarter 1. Her fremgår det også, at lagret i Taulov kommer til at håndtere brød samt øvrig pallevarer til varehuse i hele Danmark.

Baggrunden for, at Salling Group åbner nye brødterminaler i 2021 er, at koncernen har besluttet at hjemtage al distribution og fremtidig transport af brød til koncernens mere end 600 butikker i Danmark.

Oplagte kandidater

Frem til maj 2021 er det, som det har været hidtil Kohberg og Schulstad, der står for logistikken og distributionen af brødet til de mange butikker.

- Vi ser frem til at tage hul på opgaven med at integrere transporten af brød med de mange andre varer ud til vores butikker i Danmark. Hjemtagelsen af opgaven betyder samtidig, at vi er på udkig efter nye, dygtige kollegaer, som kan hjælpe os med at sikre, at danskerne hver dag har nyt brød tilgængeligt på hylderne, siger logistikdirektør i Salling Group, Nicolai Gradman i pressemeddelelsen.

Med et farvel til Kohberg og Schulstad betyder det i sagens natur også et farvel til alle dem, der hidtil har arbejdet med blandt andet transport af brødet fra de to virksomheder. Men fra Salling Groups side håber man på, at nogle af de medarbejdere har lyst til at søge nye græsgange hos netop Salling Group.

- Opgaven med distributionen af vores brød er altid blevet løst til perfektion. Derfor er vores håb naturligvis også, at nogle af de medarbejdere, som har bidraget til at løse den opgave, har lyst til at fortsætte hos os, for vi ser dem som helt oplagte kandidater, siger Nicolai Gradman videre i pressemeddelelsen.

Salling Group forventer, at de første stillingsopslag bliver slået op i løbet af november.

Salling Group har omkring 50.000 medarbejdere på lønningslisten fordelt i Danmark, Polen og Tyskland.

Fredericia

Enhedslisten retter mistanke mod eks-borgmester og kommunaldirektør: Frygter udvalgssager er blevet fjernet og velfærdsbudget er pustet kunstigt op

Forsiden netop nu
Debat

Borgerlige ønsker mere åbenhed: Men V erkender selv at have været med til at afskaffe spørgetid i byråd