Annonce
Fredericia

Nye boliger og gadeforskønnelse: Byrådet blev enige om disse fire forslag

En ny lokalplan for området ved Rudolf Steiner Allé, hvor blandt andet børnehaven Tommelise ligger, er sendt i høring. Arkivfoto
Annonce

Fredericia: Ved mandagens byrådsmøde vedtog politikerne at tillade butikker at holde åbent den 24. december. Byrådwt blev derudover blandt andet også enige om følgende punkter.

1.

En ny lokalplan for området ved Rudolf Steiner Allé er sendt i høring. Der er planer om at bygge seks dobbelthuse og to toplans huse med fire boliger i hver. Boligerne henvender sig blandt andet til seniorer, enlige og små familier. I forvejen ligger der mest parcelhuse og desuden børnehaven Tommelise.

2.

Et nyt erhvervsområde skabes i den vestlige del af Kongens Kvarter. Det giver bedre muligheder inden for områder som industri, værksted, lager og transport. Planen er sendt i høring.

3.

En lokalplan, der vil gøre det muligt for Fredericia Spildevand at udvide aktiviteter og anlæg.

4.

En gadeforskønnelse i Øgadekvarteret, hvor det blandt andet bliver nedgravede affaldsbeholdere og grønne opholdsområder. Projektet koster en million kroner ekstra, da kloakledningen i Bjergegade og Falstersgade skal omlægges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce