Annonce
Fredericia

Nye boliger på vej på Nymarksvej

Planerne om nye boliger på Nymarksvej blev ekstra synlige mandag, da muren langs den gamle Star Pipe-grund blev nedbrudt.
Nye boliger er på vej i nærheden af SuperBrugsen på Nymarksvej. Mandag blev muren til den gamle Star Pipe-grund nedbrudt.

Fredericia: Et nyt syn mødte mandag forbipasserende ved Superbrugsen og Netto på Nymarksvej.

En mur på den gamle Star Pipe-grund er brudt ned, for forberedelserne til et nyt byggeri på grunden er i gang. Selskabet Maycon er i gang med forberedelserne af et nyt byggeri på grunden.

- Vi rydder op på grunden og fjerner blandt andet gammel asfaltbelægning, ligesom vi også fjerner muren ud mod fortovet på Nymarksvej, oplyser Bjarne Mayland.

Han er projektudvikler i ejendomsudviklingsselskabet, som hører hjemme i Næstved. Selskabet har tidligere meddelt planen om at opføre 70 boliger i to etager. Desuden et nybyggeri på den modsatte side af Nymarksvej i den bygning, som tidligere husede Kirkens Korshær. Her opføres et sundhedshus for læger, tandlæger og lignende.

Bjarne Mayland har endnu ikke en præcis tidsplan for byggeriet.

- Vi venter på de sidste godkendelser imellem arkitekter og Fredericia Kommune, siger Bjarne Mayland.

Maycon samarbejder med Holscher Arkitekter om projektet.

Annonce
På Nymarksvej er muren mellem fortovet og den gamle Star Pipe-grund forsvundet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Nye statslige job får varm modtagelse - især hvis bosætningen følger med

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Regeringen åbner et nyt skattecenter i Fredericia: Skal bremse hvidvask og svindel

Annonce