Annonce
Debat

Nye Borgerlige: Mere af det samme? Så stem som du plejer. Tryghed og stabilitet? Så stem anderledes

Poul Rand. Pressefoto

Læserbrev: Uanset partifarve er der mange alternativer at stemme på til det kommende kommunalvalg.

De nuværende personer ved magten har bevist enten ved handling eller ved intet at gøre, at de ikke magter på forsvarlig vis at håndtere det store ansvar, det er at stå i spidsen for en kommune.

At bosætningen i Fredericia er faldende virker naturligt, når det nuværende byråd ikke har evnet at skabe det, borgerne forventer, nemlig tryghed, stabilitet, gennemsigtighed, vækst for midtbyen, småindustrierne og turismen samt manglen på en plan for fremtiden, der ligger ud over partiets og ofte personlige interesser.

Det nuværende byråd har skabt teaterskandale, en borgmesterskandale med tilhørende hul i økonomien samt en masseflugt af djøf'ere.

Dette er noget, vi i Nye Borgerlige (NB) ser som en mulighed for at re-tænke organisationen som en helhed og dens fremtidige opbygning, men sammen med de ansatte.

Yderligere kan nævnes uregelmæssigheder i familieafdelingen, hvor flertallet af ankesagerne er gået imod afdelingen.

Som følge af den socialdemokratiske borgmesterskandale har hjemsendelse af kommunaldirektøren samt økonomi- og personalechefen også trukket landsdækkende overskrifter.

Hvordan kan en potentiel tilflytter se det positive ved Fredericia med ry for et højt skattetryk, som heroinby og gammel arbejderby med forurening m.v.?

Tillæg de nuværende skandaler samt et byråd, der på ingen måde sælger byens mange faste positive sider, men hellere fokuserer på genrejsning af nogle af de skandaleramte ting som f.eks. teateret.

I denne valgtid kommer de forskellige politiske partier med både visioner og helhedsplaner, der er mere gennemhullede end en gammel emmentaler. Ingen reelle planer, kun tom snak.

Borgernes tryghed skabes ved visioner om, hvad Fredericia skal leve af nu og om 5-30 år. Skal byen leve af handel, let industri, tung industri, viden-baseret industri?

Reelle vækstbaserede visioner, der skaber lærepladser for vore unge og sikrer de ældre mulighed for at blive længere tid på arbejdsmarked under trygge forhold, samt placeringen af disse industrier mangler helt.

Uden alt det er der ingen grund til at tale om ældrepolitik, de svage, folkeskoler m.v., medmindre det hele skal gennemføres for lånte penge.


Med den nuværende kommunalbestyrelses arrogance, manglende lederevner og visioner burde Fredericia sættes under administration indtil kommunalvalget i 2021.

Poul Rand


Med den nuværende kommunalbestyrelses arrogance, manglende lederevner og visioner burde Fredericia sættes under administration indtil kommunalvalget i 2021, hvor ny administration vælges.

NB påstår ikke at have løsningen på alt. Et kryds ved NB (D) er et kryds til forandring og en garanti for, at vi bruger vores mandat lige så robust, som vore fire medlemmer på Tinget gør. (Forkortet, red.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Formodet serietyv på spil hos lokale arbejdspladser: Virksomhed fik besøg i frokostpausen

Kolding

Truende ægtemand videofilmer hustruens hjemmehjælpere: Nu nægter de at komme i hjemmet

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Annonce