Annonce
Fredericia

Nye butikker på vej til nordbyen

Indehaveren af Egebart Auto på Egeskovvej 147 i Fredericia er i forhandling med TLC Ejendomme, der ønsker at købe hans ejendom for at rive den ned og i stedet bygge en Fakta discount dagligvarebutik og et benzintankanlæg.
Et nyt bydelscenter er på vej til Nordbyen i Fredericia. Det er TLC Ejendomme i Aalborg, der står bag projektet om detailhandel og et benzintankanlæg på Egeskovvej 147, hvor Egebart Auto i dag har til huse. Efter hvad Dagbladet erfarer, er det Coops discountkæde Fakta, som ønsker at etablere en dagligvarebutik på dét sted i nordbyen og dermed blive nabo til Skala Farvehandel, Pet4You og Fredericia Låse- og Sikringsteknik. TLC Ejendomme ønsker at nedrive den eksisterende bygning på grunden, hvor Egebart Auto og Fredericia Bilpleje har til huse, og opføre en discount dagligvareforretning på 1.000 kvadratmeter. I eftermiddag skal politikerne i teknisk udvalg i Fredericia byråd tage stilling til ansøgningen fra projektselskabet. Det er i overensstemmelse med kommuneplanens intentioner for områdets udvikling, fremgår det af udvalgets dagsorden. Kun 300 meter syd for grunden, i krydset Egeskovvej-Indre Ringvej, ligger en Rema1000, der netop nu er ved at blive udvidet til dobbelt størrelse.
Annonce

Kender til planerne

Indehaveren af Egebart Auto, Per Egebart, ejer bygningen, og han kender til projektet, men det kommer alligevel bag på ham, at politikerne allerede nu har et projektforslag på bordet. - Jeg er i forhandling med TLC Ejendomme om et salg af bygningerne, men lad os nu først se, hvordan det går, siger Per Egebart. Går salget i orden, vil han etablere autoværksted og brugtbilsalg på en ny adresse i Fredericia, men han afventer en ny lokalplan for området, inden et salg kan blive aktuelt. I samme bygning har Fredericia Autopleje et lejemål hos ham. Nabo til en kommende discount dagligvarebutik er bl.a. Skala Farvehandel, og her ser indehaveren Bodil Thomsen positivt på det nye supermarked. - Hvis der kommer et supermarked på nabogrunden, så vil det kun gavne min forretning, så er der jo skabt et lille bydelscenter på det her sted, siger Bodil Thomsen. I samme bygning handles der med dyrefoder hos Pet4You, ligesom Fredericia Låse- og Sikringsteknik har adresse her. Bygningen ejes af murermester Carsten Jochumsen, som har haft den til salg gennem et stykke tid for fire mio. kr., uden at kunne sælge den. - Måske betyder de nye planer, at jeg får lettere ved at sælge min forretningsejendom på dét sted i byen, siger Carsten Jochumsen. Han har ikke tidligere hørt om planerne for et bydelscenter på Egeskovvej i Fredericia.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

Annonce