Annonce
Fredericia

Nye ejere står bag succes i Fredericia Ridecenter

For nylig kunne Thomas Pihl Jensen og hesten Clapton hjemføre guldmedaljer ved de nordiske mesterskaber i military for hold. Foto: Michael Svenningsen
fredericia - De nye ejere af Fredericia Ridecenter kan efter to år melde om succes i Fuglsangskoven med udsolgte hestebokse, tilgang af mange elever til elevskolen og udsigt til en række nationale ridestævner.

Thomas Pihl Jensen, som er en succesfuld military-rytter, står sammen med hustruen Annette for den daglige drift af Fredericia Ridecenter, der danner ramme om aktiviteterne i Fredericia Sportsrideklub.

For øjeblikket har Fredericia Ridecenter alle sine 64 hestebokse udlejet og dermed en stabil indtægt, som er nødvendig for at drive det store center med både opvisnings- og træningshal, samt staldområde.

- For os handler det om, at Fredericia Ridecenter igen skal på Danmarkskortet over attraktive stævner i både dressur og spring, og vi har netop til det formål fået lagt en ny bund i opvisningshallen, fortæller Thomas Pihl Jensen.

I lørdags var de bedste pony-ryttere i Danmark rykket ind på Fredericia Ridecenter for at bruge dagen på en landsholdsamling.

- Med vores geografiske beliggenhed midt i Danmark har vi alle forudsætninger for at være hjemsted for stævner og landsholdssamlinger, og lørdagens arrangement er et godt bevis, mener Thomas Pihl Jensen.
Thomas Pihl Jensen i ridehallen, hvor han dagligt underviser på elevskolen. Foto Michael Svenningsen
Fuglsang Ridecenter er godt på vej mod fordums storhed, takket være de nye ejere. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce