Annonce
Fredericia

Nye eksklusive lejeboliger på vej i det centrale Fredericia: Står klar til februar

Bruun/Bendix opfører seks nye lejligheder i Danmarksstræde til udlejning. De står klar 1. februar 2021. I uge 32 bliver elementerne hejst på plads. Foto: Mads Dalegaard
Boligerne bliver i den eksklusive ende med glaspartier i lejlighederne og akustiklofter.
Annonce

Fredericia: Seks nye lejligheder er i gang med at blive opført i centrum af Fredericia og skal stå færdige 1. februar 2021.

Det oplyser Jesper Bendix Sørensen, som i selskabet Bruun/Bendix opfører lejelejlighederne sammen med sin partner Klaus Bruun.

Fundamentet er støbt til lejeboligerne, som er en blanding mellem tre og fire-værelses lejligheder på 111-120 kvadratmeter. Alle lejligheder er med altan, som vil få eftermiddags- og aftensol.

- De rejser elementerne mandag, fortæller Jesper Bendix Sørensen.

De kommende lejere kan se frem til lejligheder på omkring 120 kvadratmeter med altan. Desuden bliver der mulighed for at parkere sin bil i gården. En lejlighed er lejet ud. Foto: Mads Dalegaard

Boligerne kommer til at koste mellem 10.300 og 11.800 kroner om måneden i leje. En lejlighed er allerede udlejet. Byggeriet opføres i tre etager.

- Det bliver lejligheder i den lidt eksklusive ende. Vi er lidt i konkurrence med alle de lejligheder, der bliver opført i Kanalbyen, så vi skal byde på noget andet end dem. Vi laver blandt andet glaspartier inde i lejlighederne, akustiklofter, specielle gulve, og køkkenerne er der ikke sparet på, fortæller Jesper Bendix Sørensen.

Annonce

Parkering i lille gård

Han oplevelse er, at der er efterspørgsel på lejeboliger i midtbyen - især fra folk, som har solgt deres villa eller parcelhus og gerne vil rykke ind og være tæt på midtbyens fristelser.

- Når de kommer fra egen bolig i mange år med have, er de blevet kritiske med, hvad de vil ind og bo i, fortæller han.


Det bliver lejligheder i den lidt eksklusive ende. Vi er lidt i konkurrence med alle de lejligheder, der bliver opført i Kanalbyen, så vi skal byde på noget andet end dem. Vi laver blandt andet glaspartier inde i lejlighederne, akustiklofter, specielle gulve og køkkenerne er der ikke sparet på.

Jesper Bendix Sørensen


Lejlighederne skal derfor skille sig ud, og det gør de blandt andet ved, at man ikke kigger ind i andre lejligheder fra stuevinduet - der er luft til andre bygninger, ligesom der bliver parkering for beboerne i en lille gård, så beboerne ikke skal efterlade deres bil på gaden og måske lede efter parkeringsplads.

- Men vi kan jo ikke matche en udsigt over havet, men jeg har fundet ud af, at det heller ikke er alle, der sætter pris på at kunne kigge over havet, erkender Jesper Bendix Sørensen.

Lejlighederne er til udlejning hos ejendomsmægler Niels Henrik Billund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona: Politikere holder vejret for at plejehjem og ansatte går fri - plejepersonale skal testes hver 14. dag

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

Susanne har droppet Sundplejen og valgt kommunal hjælp: - Jeg havde dårligt nok lyst til at smile

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Annonce