Annonce
Fredericia

Nye printere gør det nemt at sende pakker

PostNord er klar med ny service på sine posthuse i Fredericia. Pressefoto: Henrik Petit, PostNord
Nu kan man også printe pakkelabels ud på samtlige posthuse i Fredericia Kommune. PostNord klar med ny service.
Annonce

Fredericia:  PostNord forbedrer servicen på landets posthuse med en ny printerløsning, der gør det endnu nemmere at sende pakker. Et af de steder i landet, hvor alle posthuse nu er blevet udstyret med printere, er i Fredericia kommune. Her kan borgerne nu købe pakkeporto i PostNord appen eller via PostNords hjemmeside lige når det passer dem, og herefter få printet pakkelabelen ud nemt og hurtigt på posthuset - blot ved fremvisning af en QR-kode. - Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores kunder muligheden for at printe deres egne pakkelabels på alle posthuse i Fredericia kommune. Det vil spare vores kunder både tid på at købe portoen hjemmefra i appen eller på vores hjemmeside, og de slipper samtidig for at vente på betjening på posthuset, da de blot skal vise QR-koden. Jeg håber, at det vil gøre hverdagen lidt lettere for vores kunder og samarbejdspartnere i Fredericia, når der skal sendes pakker, siger Kim C. Hinrichsen, distriktschef i PostNord.

Annonce

Her er posthusene:

For at gøre brug af den nye printerløsning, skal man sørge for at have downloadet PostNord appen på sin telefon, og trykke på ’Køb porto’ i appen.

Herefter tilføjer man pakkens vægt og landet, man vil sende til. Til slut vælger man leveringssted og tilføjer afsender og modtager. På posthuset viser man QR-koden, og så bliver pakkelabelen printet ud. Med de nye printere, er det nu også muligt for kunder at få udskrevet en kvittering, når de returnerer en pakke. På posthuse uden printere vil man også kunne få en kvittering - det kræver blot, at man oplyser ens e-mailadresse.


Det vil spare vores kunder både tid på at købe portoen hjemmefra i appen eller på vores hjemmeside, og de slipper samtidig for at vente.

Kim C. Hinrichsen, distriktschef, PostNord


I PostNords app kan man, udover at købe pakkeporto, se nærmeste udleveringssted, købe frimærker, spore pakker og få besked, når der er nyt om ens forsendelse. Her er de otte posthuse i Fredericia kommune:

SuperBrugsen, Nymarksvej 39a, Fredericia

Dagli’Brugsen, Overmarken 2, Fredericia

Føtex, Prinsessegade 45, Fredericia

Føtex, Venusvej 8, Fredericia

Løvbjerg, Strevelinsvej 11, Fredericia

Dagli’Brugsen, Torpsgade 17, Fredericia

Spilloppen, Søndergade 5, Børkop

Spar, Brejning Søndergade 38a, Børkop

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce