Annonce
Kultur

Nye sangere kan nå det endnu: Stævne med korleder fra DR

Til daglig får Susanne Wendt DR's spire- og børnekor til at sprudle. Den 29. februar gæster hun Nørremarkskirken og for at lede børnekorets korstævne. Arkivfoto
Nørremarkskirken udvikler løbende sit børnekor. I den nye sæson er kirken vært for et stort korstævne 29. februar.
Annonce

Nørremarken: Der tegner sig en spændende sæson for Nørremarkskirkens Børnekor. Ikke blot har koret fået tilknyttet en sangpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium, det skal også være vært for et stort korstævne lørdag 29. februar.

Har man lyst til at prøve at synge kan man stadig nå et komme med i koret, som optager børn fra 2. til og med 7. klasse.

Korstævnet, som byder på en hel dag med undervisning og hyggeligt samvær fra klokken 10 til 16, kommer til at omfatte 120 børn. De skal øve sig og synge sammen i Nørremarkskirken under ledelse af Susanne Wendt fra DR.

Når korleder Christian Verdoner Larsen allerede nu kan sige, at der bliver så mange deltagere i stævnet, skyldes det, at Nørremarkskirken via Folkekirkens Ungdomskor får besøg af korbørn fra hele Haderslev Stift.

Dagen sluttes med en åben prøve klokken 15.15, hvor det bliver muligt for forældre og andre interesserede at lytte med. Workshoppen bliver ledet af Susanne Wendt, som til daglig er dirigent for Danmarks Radios spire-, børne- og juniorkor.

Hvis man er hurtig, bliver det også muligt at springe på for nye medlemmer af Nørremarkskirkens Børnekor.

- Vi optager fortsat nye sangglade børn i koret. Vi øver hver torsdag fra klokken 15 til 16.30 og medvirker jævnligt ved gudstjenester i Nørremarkskirken, og det får man løn for, fortæller korleder og organist Christian Verdoner Larsen.

For yderligere information om optagelse kan han kontaktes på cvlnorremark@gmail.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

FC Fredericia

For første gang i sæsonen kan FC Fredericia fylde bænken ud

Annonce