Annonce
Fredericia

Nye smittede føjet til statistikken: Her er ugens første coronatal

Skal du have en tid til coronatest i Fredericia, skal du væbne dig med tålmodighed. Der er ganske få ledige tider den kommende tid. Mandagens coronatal viser, at i alt 1010 borgere med adresse i Fredericia har på et tidspunkt i løbet af det seneste år fået en positiv coronatest. Arkivfoto: Kathrine Jensen
Annonce

Fredericia: Siden søndag er der kommet fire nye coronatilfælde til Fredericia-statistikken. Søndag var antallet totalt smittede siden januar 2020 1006. Mandag hedder tallet 1010.

Det viser tal fra Statens Serum Institut.

Det betyder en incidens på 95,7. Incidensen siger noget om antal smittede per 100.000 borgere set hen over en syv dages periode. I samme periode er der i Fredericia konstateret 49 corona-tilfælde. Selvom incidenstallet kan lyde af meget, ligger Fredericia Kommune relativt lavt på den front.

Til sammenligning ligger incidensen på 328,1 i Ishøj Kommune, som er højdespringeren af alle kommuner. I den anden ende af skalaen ligger Læsø, Ærø og Samsø kommuner.

Desuden har i alt 34.875 fredericianere fået foretaget en coronatest.

De seneste syv dage er 49 tests ud af 5351 kommet retur med et positivt svar. Det giver en positivprocent på 0,92.

Aldersmæssigt fordeler coronaen sig bredt. 176 tests af de i alt 1010 positive svar siden sidste år ved denne tid, dem tegner de 10-19-årige sig for. Lige i hælene ligger aldersgruppen 50-59-årige med 164 positive coronaprøver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Fredericia

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

Alarm 112

Frækt indbrud natten til mandag

Annonce