Annonce
Middelfart

Nye tider på Middelfart Marina: Ny caféejer vil holde åbent hele året

Anandarajah Kanagarajasingam, der tidligere har drevet pizzeria i Assens og Middelfart, har udvidet både menukort og åbningstider i Marina Café og Grill. Foto: Søren Gottwald
Anandarajah Kanagarajasingam, der har overtaget Marina Café og Grill på Middelfart Marina, disker op med flere ændringer.

Middelfart: Åbent hele vinterhalvåret, flere retter på menukortet og mulighed for at holde private fester og firmafester er nogle af de nyheder, den nye forpagter af Marina Café og Grill på Middelfart Marina disker op med.

Den 50-årige srilankaner Anandarajah Kanagarajasingam har forpagtet grillen af landsmanden Sandran Rajah, der har drevet den siden 2014 og sidste år færdiggjorde en omfattende udvidelse og modernisering. Det betyder, at der i dag er plads til over 50 siddende gæster.

- Jeg har derfor valgt at udvide menukortet med flere kinesiske og tamilske retter i den daglige åbningstid, fortæller Anandarajah Kanagarajasingam.

- Ønsker folk at leje stedet til en konfirmation eller anden privat fest eller firmafest, er der også mulighed for det. Her er menukortet udvidet, så folk nærmest kan få serveret det, de ønsker, lover Anandarajah Kanagarajasingam.

Annonce
Anandarajah Kanagarajasingam fra Sri Lanka har forpagtet stedet af landsmanden Sandran Rajah . Foto: Søren Gottwald

Ønsker større omsætning

Marina Café og Grill har tidligere kun haft delvist åbent i vinterhalvåret. Det ændrer den nye forpagter på, han lover at holde åbent hver dag hele året.

- Det er ikke helt gratis at forpagte caféen, derfor er det vigtigt også at skabe noget omsætning om vinteren, siger Anandarajah Kanagarajasingam.

Han kom til Middelfart for 33 år siden og drev i syv år pizzeria i Assens, inden han overtog Melfar Pizzeria på Gl. Banegårdsvej i Middelfart. Her stod han bag disken, indtil han i 2011 flyttede til Birmingham, hvor hans familie bor. Han savnede dog Middelfart og vendte tilbage til Lillebælt sidste år og fik job hos Sandran Rajah i Marina Café og Grill.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce