Annonce
Trekantområdet

Nye udfordringer til folkeskoleeleverne i Fredericia

De fire nye samarbejdspartnere er Den Danske Scenekunstskole & Fredericia Teater, Fredericia Bibliotek, Ungdommens Hus og Den Kreative Skole. Pressebillede
Annonce

Fredericia: Fra efteråret får elever i 7. – 9.-klasse fire nye tilbud i den mere kreative og musiske retning. Fire af Fredericias kulturinstitutioner er nemlig blevet en del af de talentilbud, som elever i folkeskolen gratis kan blive en del af. De fire nye samarbejdspartnere er Den Danske Scenekunstskole & Fredericia Teater, Fredericia Bibliotek, Ungdommens Hus og Den Kreative Skole.

- Det er virkelig stærkt, at vi i Fredericia har fået et talentsamarbejde i stand med vores fremragende kulturinstitutioner. Det er meget værdifuldt for vores børn og unge, når de møder et mangfoldigt læringsmiljø i skolen. Vi skal selvfølgelig have øje for talentet i alle børn, men vi vil gerne kunne tilbyde de særligt talentfulde unge mennesker et motiverende og udviklende læringsmiljø, hvor de kan mødes på tværs af skoler og nørde sammen, siger formanden for børne- og skoleudvalget, Ole Steen Hansen (S) i en pressemeddelelse om det nye tiltag.

De fire nye tilbud koordineres af skolernes talentvejledere i tæt samarbejde med klasselærer, elever og forældre, og afvikles fra efteråret til foråret 2020.

Det er gratis for eleverne at deltage i tilbuddene, som ligger i skoletiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce