Annonce
Børkop

Nysgerrige skabte trængsel ved storbrand: Jeg kan egentlig kun sige - lad nu være

Branden fik mange til at komme forbi Industrivej. Billedet her er taget, før politiet fik spærret af. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Børkop: Rigtig mange har været forbi branden på Industrivej i dag. Faktisk så mange, at det blev for meget for politiet.

- Der har været rigtig mange forbi, og jeg kan egentlig kun sige: Lad nu være. Jeg forstår godt, at man er nysgerrig, men det kan besværliggøre det arbejde, som brandvæsenet skal gøre, siger Rune Andreasen, der er indsatsleder for politiet.

Undervejs gennem dagen har politiet da også på twitter opfordret folk til at holde afstand og give plads slukningsarbejdet.

Politiet fik dog spærret af rimeligt hurtigt, men før det skete, kom flere hundrede nysgerrige forbi, for at se, hvad der skete. Røgsøjlen kunne ses op til 46 kilometer væk, så det har jo da også været tydeligt, at noget skete på Industrivej.

En af dem, der har virksomhed på Industrivej er Tommy Rostgaard Nielsen. Han stod selv på afstand af branden, for afspærringen var lige udenfor hans virksomhed Autoophug.dk

- Jeg har ganske enkelt aldrig set så mange mennesker samlet på Industrivej før, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ved at være for sent med klimaet

Annonce