Annonce
Kolding

Nytårskoncert med Michala Petri i Vamdrup Kirke

Michala Petri giver koncert i Vamdrup Kirke sammen med Haderslev Drengekor. De har også tidligere givet fælles nytårskoncerter. PR-foto
Annonce

Vamdrup: Tirsdag den 14. januar klokken 19 er der nytårskoncert med den danske blokfløjtespiller Michala Petri og Haderslev Drengekor i Vamdrup Kirke.

Haderslev Drengekor er under ledelse af dirigent Henrik Skærbæk Jespersen og rummer 70 medlemmer, og koret har i de seneste år samarbejdet med Michala Petri om en række nytårskoncerter.

Michala Petri har i mange år været en førende virtuos på sit instrument, og hun har en lang karriere som omrejsende solist med koncerter overalt i verden samt en række af roste CD-indspilninger bag sig. Allerede i 1969 debuterede hun kun 11 år gammel som solist i Tivolis Koncertsal. Hun har siden modtaget flere priser og har to gange været nomineret til Nordisk Råds Musikpris, senest i 2015.

Koncerten vil byde på både en del klassikere og danske sange, og billetter kan købes på hjemmesiden billetten.dk. Der er tale om unummererede pladser, som koster 100 kroner stykket. Koncerten forventes at slutte cirka klokken 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce