Annonce
Fredericia

Nyt ansigt bag disken hos Juul

Gitte Damborg er vendt hjem til Fredericia som butiksbestyrer i Juul, der bliver ren dametøjsforretning under navnet Juul Women den 1. september. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Efter en årrække på den anden side af bæltet er Gitte Damborg vendt hjem til Fredericia, som bestyrer af Juul Women.
Annonce

Fredericia: Et nyt, men kendt ansigt vender hjem til Fredericia. 49-årige Gitte Damborg er kommet bag disken hos herre- og dametøjsbutikken Juul i Danmarksgade. Hun er tiltrådt som bestyrer i butikken, som 1. september bliver en ren dametøjsbutik under navnet Juul Women.

Tidligere på sommeren indgik butiksejer Jan Juul partnerskab med Jan B. Rasmussen, som ejer herretøjsforretningen MR Højer, der ligger skråt overfor Juul, og tiltrådte som direktør i MR Højer, der fusionerede med Juuls herretøjsafdeling.

Gitte Damborg, der har været selvstændig i 22 år med tøjforretninger i både Fredericia og Middelfart, skal sammen med Trine Juul og en tredje medarbejder betjene de nuværende og de nye kunder i Fredericias nye dametøjsforretning.

- Jeg glæder mig meget til at være tilbage i byen og til at servicere kunder herfra og fra Middelfart - det tager jo ikke lang tid at komme herover, siger Gitte Damborg med et smil og fortæller, at hun allerede har haft flere kunder fra Middelfart, hvor hun har arbejdet de seneste år.

Annonce

Kundeservice i højsæde

Gitte Damborg, der er udlært under Flemming Ørntoft, har haft butikkerne Tess og Zizzi i Midtpunktet, som hun solgte i 2008. Hun åbnede i 2002 en butik Tess i Middelfart, som hun lukkede i juni 2018 efter 16 år.

- Jeg elsker mit arbejde, og jeg giver mig 110 procent - jeg tænker ikke over, om det er Jans eller min egen butik. Jeg kan simpelthen ikke lade være, siger Gitte Damborg, der ifølge butiksejeren får lov at styre butikken, som var det hendes egen.

I uge 32 tager hun sammen med Trine og Jan Juul på messe, hvor hun får lov til at sætte sit præg på butikken og hvilke mærker, den skal føre udover de mærker, der hænger på stativerne i dag.

Gitte Damborgs store erfaring med at drive dametøjsforretning er en af grundene til, at Trine og Jan Juul har valgt Gitte Damborg til at styre den nye butik. At hun er et kendt ansigt - og især kendt for at have kundeservice i højsædet - spiller også en stor rolle, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bøvl med rundspørge om kommunal rengøring: Uklar kommunikation dumper Fredericia i stort tjek

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Fredericia

Frivillige søger videre efter Jørgen: Helikopter sættes ind i eftersøgning

Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Annonce