Annonce
Middelfart

Nyt apotek har slået dørene op

Apoteker Lene Landsgrav med Karl Rasmussen, som er inde for at se det nye apotek i Føtex. Foto: Line Olesen

Fredag åbnede apoteker Lene Landsgrav en ny afdeling i Føtex på Kløvervej.

Middelfart: Apoteker Lene Landsgrav har i mange år haft apotek i Fredericia, men fredag den 31. september tog hun springet og åbnede en filial i Føtex i Middelfart. Det blev naturligvis fejret på behørig vis med brunsviger, flag og blomster.

- Jeg har været rigtig spændt og glædet mig helt vildt, fortalte Lene Landsgrav, mens hun tog imod gæster, som havde tid til at kombinere indkøbsturen med et kig ind i det nye apotek. Lene Landsgrav overtog Fredericia Løve Apotek for snart ti år siden og har nu tre afdelinger i fæstningsbyen, hvoraf de to af dem ligger i forbindelse med Føtex og Løvbjerg.

- Når jeg kigger på mine apoteker i Fredericia, så vækster dem, der ligger ved supermarkederne. Folk vil simpelthen gerne kunne klare det hele på samme tid, fortalte hun.

Annonce

To helt nye ansigter

I forbindelse med udvidelsen til Middelfart har Lene Landsgrav ansat to personaler til primært at stå i Middelfart-afdelingen, og derudover har hun gjort Mette Grøn, tidligere filialleder i en af sine Fredericia-afdelinger, til filialleder i Middelfart.

Op til åbningen af det 80 kvadratmeter store apotek i Føtex har Lene Landsgrav fået mange positive tilkendegivelser, og det skortede da heller ikke på lykønskningerne fredag.

- Hold da op, det ser flot ud, lød det blandt andet fra Karl Rasmussen, som af ren nysgerrighed smuttede forbi apoteket.

Det nye apotek i Føtex på Kløvervej hedder Middelfart Løve Apotek, og der vil være et fuldt sortiment og almindelig medicinudlevering som i Lene Landsgraves andre apoteker på den anden side af bæltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce