Annonce
Erhverv

Nyt cateringfirma vil levere til Aarhus, Odense og København

Frederik Nørgaard er kok hos cateringfirma Din Madpartner - mad med personlighed. Foto: Mette Mørk
skærup - Renoveringen af det gamle mejeri i Skærup er næsten helt færdig. Her åbnede det nye, lokale cateringfirma Din Madpartner 1. april.

Bag projektet står Frederik Nørgaard, Jan Søgaard og Pernille Jul Nielsen. Trioen står også bag restauranten i Vejle Golf Club.

- Lokalerne i Vejle Golf Club var blevet for små, fordi vi både havde de små selskaber i golfklubben, mad ud af huset og à la carte. Derfor var vi på udkig efter nogle større lokaler, og vi kunne hurtigt se potentiale i disse lokaler, fortæller Frederik Nørgaard, daglig leder af køkkenet i Skærup.

Placeringen i Skærup er optimal for det nye cateringfirma, fordi det i første omgang primært satser på at levere mad til kunder i Trekantområdet.

Men selvom cateringfirmaet i første omgang fokuserer på at levere mad i lokalområdet, er der allerede optræk til, at det nystartede køkken skal levere mad i en større del af Danmark.
Din Madpartner er rykket ind i det gamle mejeri i Skærup. Foto: Mette Mørk

Vil dække hele landet

- Vi er allerede blevet kontaktet af et firma, som godt kunne tænke sig at få leveret mad til 300 medarbejdere mandag til fredag i Viborg og Aarhus, men det venter vi lige med til efter sommer. Nu skal vi have det hele op at køre først, siger Frederik Nørgaard.

Han håber at kunne levere mad fra produktionskøkkenet i Skærup til satellitkøkkener i byer som Aarhus, Odense og København.

Folkene bag Din Madpartner fortsætter som forpagtere af restauranten i Vejle Golf Club, og det er også herfra mange af kunderne til det nye cateringfirma kommer.

- Folk kender den kvalitet, vi står for. Nogle skal bare lige have forklaret, at det er det samme, de kender fra golfklubben, hvor vi har haft stor succes med vores nytårsmenuer, siger Frederik Nørgaard.Læs meget mere om de ambitiøse planer for Din Marpartner i avisen tirsdag.
Frederik Nørgaard er daglig leder af køkkenet i Skærup, der har store ambitioner. Foto: Mette Mørk
Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce