Annonce
Erhverv

Nyt job til tidligere havnechef - Skeby skal være international direktør for VVS-virksomhed

Tidligere administrerende direktør for ADP A/S, Nils Skeby, har fået nyt job. Han skal være direktør i Brøndum-koncernen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Nils Skeby er ansat i Brøndum-koncernen, der har hovedsæde i Viborg.

Fredericia: Tidligere administrerende direktør for havneselskabet ADP, Nils Skeby, har fået nyt job.

1. maj begynder han sit nye job som administrerende direktør i Brøndum-koncernen, som er en teknik entreprenør, der arbejder med VVS-installationer, ventilation, sprinklerløsninger og procesanlæg. Virksomheden blev grundlagt i 1943, er familieejet og har hovedsæde i Viborg.

- Virksomheden har forsøgt med et generationsskifte, som ikke er lykkedes, så vi skal have lagt den rigtige strategi for virksomheden fremover, fortæller Nils Skeby.

1. februar meldte ADP ud, at Nils Skeby stoppede som havnechef 1. maj. Dengang fortalte han, at han ikke havde et nyt job klar. Det kom dog på plads indenfor kort tid.

- Aftalen kom på plads i løbet af februar. Men af hensyn til Brøndums medarbejdere og ADP, hvor jeg havde forpligtelser frem til maj, valgte vi at udskyde offentliggørelsen, fortæller Nils Skeby.

Aftalen kom på plads i løbet af februar. Men af hensyn til Brøndums medarbejdere og ADP, hvor jeg havde forpligtelser frem til maj, valgte vi at udskyde offentliggørelsen.

Nils Skeby

Forsætter i fredericiansk idræt

Nils Skeby bliver direktør for Brøndums udenlandske aktiviteter inklusiv Grønland og Færøerne, mens Tue Sjøntofte er administrerende direktør for de danske aktiviteter.

Han ser frem til at begynde i jobbet i en branche, som han tidligere har arbejdet med - blandt andet som divisionsdirektør i YIT A/S, chef i Semco Danmark og senest som administrerende direktør i Dansk Svejse Teknik A/S.

- Der er to vigtige elementer i, hvorfor jeg har sagt ja til jobbet. Det ene er, at det er et område, som jeg kender meget til i forvejen, og det andet er, at jeg godt kan lide at arbejde med virksomheder, der trænger til en ny strategi og udviklingsplan. Jeg kan godt lide at få medarbejderne med på den plan, der er lagt. Det, synes jeg, er spændende. Der er et stort potentiale i virksomheden, fortæller Nils Skeby.

Brøndum har kontorer i en række danske byer, blandt andet Kolding og Middelfart. Virksomheden har 424 ansatte.

Nils Skeby får arbejdssted i Viborg, men bliver boende i Middelfart og vil fortsat passe sine poster i Fredericia Eliteidræt og Fredericia Idrætsråd.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce