Annonce
Fredericia

Nyt liv blomstrer op i det gamle løveapotek: Tina mangler blot at få styr på navnet til sin nye butik

Tina Borgaard glæder sig til, at hun 3. november slår dørene op til sin kommende butik, der med rampe og trappetrin bliver fremkommelig for alle, ligesom hun er positiv for, at kunder også kan komme hurtigt til og fra butikken i bil. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
3. november får midtbyen en ny specialbutik, når Tina Borgaard slår dørene op i Jyllandsgade 23. Blomster, vin, delikatesser og interiør er blandt varerne, man kan forvente at finde i beholdere og på hylder.

Fredericia: - Her bliver noget for alle. Også prismæssigt kan folk forvente varer i flere prisklasser, siger 49-årige Tina Borgaard.

3. november åbner hun ny butik i Jyllandsgade 23, hvor Fredericia Løve Apotek senest har haft filial. Som ved enhver fødsel skal der findes et navn. Hvad navnet på den kommende butik i Jyllandsgade bliver, er dog endnu uvist. I øjeblikket er der flere navne i spil, oplyser Tina Borgaard, der i dag driver Butik Cozy i det nordøstlige Kolding.

- Men det bliver ikke noget med Cozy, for det skal ikke blandes sammen med spisestedet her i byen, konstaterer Tina Borgaard, som lukker sin butik i Kolding i januar næste år.

Annonce

Hun glæder sig til gengæld til at opfostre sin nye specialbutik, som hun så småt skal til at tage under kærlig pleje med pensel og maling, når butikslokalet istandsættes og gøres klar til kunder.

- Butikken bliver på et eller andet plan ens lille barn. Det bliver helt vildt spændende, siger Tina Borgaard om lejemålet, der rummer 120 kvadratmeter butik samt lager, personaleareal og værksted.

Butikslokalet kommer til dels til at bestå af blomsterhandel med binderi i højre halvdel af rummet, mens venstre halvdel byder på forskelligt inden for interiør, vin og delikatesser.

Glæder sig til samarbejde

Selv er Tina Borgaard stødt på et par af butiksejerne i gaden, som nysgerrigt har fulgt med i, hvad der skete over i nummer 23, efter at ejendomsmægler N. H. Billund havde sat klistermærker med teksten "udlejet" op i glasfacaden.

- Jeg glæder mig og er sikker på, at vi får et godt samarbejde butikkerne imellem. Det indtryk er kun blevet forstærket efter at have mødt nogle af de andre i gaden, siger Tina Borgaard, der også ser frem til at engagere sig i handelslivet i Fredericia, hvor hun selv er født, opvokset og bosiddende.

Jeg glæder mig og er sikker på, at vi får et godt samarbejde butikkerne imellem. Det indtryk er kun blevet forstærket efter at have mødt nogle af de andre i gaden.

Tina Borgaard, indehaver af kommende butik i Jyllandsgade 23
Det åbne lokale er mere eller mindre indflytningsklar. Dog skal væggene have en omgang maling, ligesom Tina Borgaard skal have en væg op i sin vin- og delikatesseafdeling. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

- Selvom jeg har været glad for tiden og de mange faste kunder i butikken i Kolding, så bliver det bare noget andet også at møde folk, jeg kender privat og fra hverdagen, når jeg åbner her. Det er allerede begyndt at krible, konstaterer Tina Borgaard og pointerer:

- Kunne jeg åbne i morgen, gjorde jeg det!

Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommer Korskæparken på ghettolisten?: Beboer advarer mod at 'hvile på laurbærrene'

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Virksomhed flytter fra Nyborg til Fredericia - hjælper med at skaffe penge hjem

Alarm 112 For abonnenter

To unge mænd dømt for afpresning ved IBC: - Vi stikker en pind op i røven på dig

Fredericia

480 tyske krydstogtgæster lyner die Jacke og oplever kølige Fredericia i dag

Fredericia

Læser undrer sig over gadelys-udskiftning: Når kommunen alle 12.000 lamper inden udgangen af dette år?

Lego-familiens pengetank vil hjælpe Danmark til flere OL-medaljer: Donerer 50 millioner kroner

Alarm 112 For abonnenter

Person omkom efter voldsom brand: Intet tyder på, at der er foregået noget kriminelt

Alarm 112

Tyvetogt i Taulov: Se hvor tyvene slog til i weekenden

Fredericia

Poul tjekker vaccinetider tre gange om dagen: - Hvorfor kan man ikke booke tid i Fredericia?

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Fredericia

Højhus på 95 meter droppet: Nu forbliver grøn hjørnegrund bare grøn

FC Fredericia For abonnenter

Målmanden og 'Magic' var som far og søn: Der er stille på jorden, for nu fortæller han historier i himlen

Fredericia

Julehygge gav afbræk fra en økonomisk trængt hverdag: - Vi kommer væk fra den dårlige stemning derhjemme, hvor børnene ved, at der ingen penge er

Annonce