Annonce
Fredericia

Nyt liv i den gamle slagterbutik: Spanske specialiteter rykker ind

Snart kan man købe spanske tapas-specialiteter i en butik på 6. Julivej. Foto: Colourbox
Snart kan man købe spanske delikatesser fra en butik på 6. Julivej. Ægtepar, der har boet 20 år i Spanien, vil sælge tapas og gode spanske råvarer.

Fredericia: Snart kommer der liv i den gamle slagterbutik på 6. Julivej.

Her åbner La Cantina Maria, hvor man kan købe spanske specialiteter. La Cantina Maria har de seneste par år været en online købmand, men nu kommer der en fysisk butik på 6. Julivej 83. Åbningen sker formentlig i slutningen af måneden.

Bag butikken står Frank Christensen (56) og hans spanske hustru Maria de Lourdes Macay Velasquez (51). Parret har boet godt 20 år i Spanien, men i dag bor de i Fredericia, hvorfra de har drevet online-virksomheden.

- Lokalerne passer os fint, for her kan vi videreudvikle forretningen. I stedet for kun at være en webshop får vi nu også et sted, hvor vi kan forarbejde tingene, siger Frank Christensen.

Her venter der et hav af gode råvarer og kvalitetsprodukter. Fra de bedste spanske producenter, så du har mulighed for at tilberede en autentisk kulinarisk oplevelse i dit køkken.

Beskrivelse fra La Cantina Maria

Take away tapas

Han og hustruen satser på, at der vil være god efterspørgsel på forskellige spanske specialiteter, som man man ikke kan få andre steder i byen.

- Du kan få alt fra Spanien inden for oste, charcuteri, skinker, fiskekonserves og grøntsagskonserves. Der vil være vin og take away med tapas-platter, og vi vil tilbyde mad til receptioner, siger Frank Christensen.

Der er også planer om aftener med prøvesmagning af spanske specialiteter - for eksempel ost eller olivenolie. Åbningsdagene bliver torsdag til lørdag. Torsdag og fredag formentlig fra 13-14 tiden til klokken 18, og lørdag fra klokken 10 til ved 16-tiden.

- Så kan tapas-folket hentes deres ting om eftermiddagen, lyder det fra Frank Christensen.

Ud over salg fra La Cantina Marias hjemmeside, har virksomheden også solgt engros og til restauranter og butikker. Men snart kan kunderne selv hente de spanske specialiteter i butikken på 6. Julivej.

I august 2018 lukkede Slagter Jacobsen på 6. Julivej, efter at der var drevet slagterbutik på adressen siden 1954. Fremover kan der købes spanske specialiteter i forretningen. Arkivfoto: Morten Kiilerich
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce