Annonce
Kolding

Nyt madsted åbner ved åen

Kevin Guldborg i midten står i spidsen for Quality Chicken, mens Rasmus Høj og Freia Rohr vil stå for den daglige drift af madvognen på Vejlevej og lokalet på Søndertorv. Foto: Steffen Nielsen
Takeawaystedet Quality Chicken åbner i løbet af februar på Søndertorv.
Annonce

Kolding: I november 2018 parkerede madvognen Quality Chicken for første gang foran Kolding Storcenter, og konceptet blev hurtigt taget godt imod. Så godt at vognen, der er specialiseret i grillkylling, ofte har haft udsolgt allerede et par timer før lukketid.

Det har givet folkene bag madvognen blod på tanden, så i næste måned åbner de en permanent afdeling af Quality Chicken i lokalet Søndertorv 1, mens madvognen er flyttet fra Kolding Storcenter til Aunsbjerg Biler på Vejlevej 167.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod. Folk kommer både fra Vejle, Haderslev og Fredericia, og vi kan næsten ikke følge med, siger Kevin Guldborg, som står for driften af Quality Chicken og selv har opfundet konceptet og bygget den oprindelige madvogn.

Det er også Kevin Guldborg, der har udset sig det nye lokale på Søndertorv, da han i løbet af sommeren sad ved åen og drak kaffe.

- Jeg kan rigtig godt lide vandet hernede og synes, her er rigtig hyggeligt, så jeg tænkte, at den her butik skal jeg have.

Quality Chicken

Sælger takeaway-kylling fra en madvogn på Vejlevej 167 og åbner i løbet af februar et nyt madsted på Søndertorv 1.

Konceptet er ejet af Jens Pedersen fra Nørre Snede, mens Kevin Guldborg står for den overordnede drift.

Det nye sted på Søndertorv vil i vinterhalvåret have åbent fra klokken 16 til 20 i hverdage, mens man åbner klokken 10 i sommerperioden. Desuden vil der være natåbent i weekenderne.

Se mere på facebook.com/QaulityChicken.

Annonce

Takeaway og udeservering

Det er primært kyllingeretter som takeaway, det nye spisested kommer til at sælge, men der bliver også i sommerhalvåret mulighed for at sidde ved borde foran Quality Chicken og spise sin mad, ligesom der blandt andet vil blive solgt is og smoothies i den lune del af året.

Håbet er, at det nye takeawaysted på Søndertorv er første skridt mod en landsdækkende kæde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce