Annonce
Middelfart

Nyt omsorgscenter for hjemløse mangler frivillige

Det bliver socialrådgiver Rasmus Bøgh Christiansen og daglig leder Kristine Schousen, der får deres daglige gang på Svalegangen sammen med de frivillige. Foto: Røde Kors/Johnny Anthon Wichmann
Røde Kors har netop åbnet et omsorgscenter for hjemløse syddanskere i Middelfart, og nu er de på jagt efter frivillige, der vil hjælpe til typisk om aftenen og i weekenderne.
Annonce

Middelfart: Mandag i uge 38 åbnede Røde Kors Omsorgscenter Svalegangen i Middelfart. Et tilbud til hjemløse borgere i Region Syddanmark. På Svalegangen tilbyder Røde Kors et 14-dages gratis ophold til hjemløse efter hospitalsindlæggelse eller borgere, der går på gaden med akut sygdom.

På Svalegangen er leder Kristine Schousen og socialrådgiver Rasmus Bøgh Christiansen det fasttilknyttede personale.

Til at hjælpe med den daglige drift leder Svalegangen efter frivillige, der har lyst til at yde omsorg for de hjemløse. Som frivillig vil man typisk have aften- og weekendvagter, og de frivilliges opgave er at være med til at sikre en god og rar stemning.

- Vi ved fra vores andre omsorgscentre, at de frivillige er et meget vigtigt element i vores arbejde med de hjemløse. De frivillige kan møde borgerne i øjenhøjde og bringe noget normalitet og struktur til Svalegangens borgere. Tidligere erfaringer har lært os, at frivilligheden på vores omsorgscentre er meget højt værdsat af de hjemløse, og jeg håber, at vi kan få engageret en masse i lokalområdet til det både spændende og utroligt meningsfyldte arbejde, siger leder af Svalegangen, Kristine Schousen.

Nysgerrige kan kontakte leder Kristine Schousen på krsch@rodekors.dk og på 21 38 35 99.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Gode råd til ældre og udsatte: Sådan undgår man ensomhed i en corona-tid

Fredericia

Her er de nyeste coronatal for Fredericia: Igen er kun få indbyggere konstateret smittet

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Fredericia

Nyt fokus på forurening ved gammel industrigrund: Region og kommune garanterer, at der er styr på det

Annonce