Annonce
Fredericia

Nyt permanent loppemarked åbner: Du fylder boden op - de sælger tingene for dig

Nyt permanent loppemarked med stande, man kan leje, åbner under tag på Vejlevej 50A i Fredericia. Foto: Morten Kiilerich
Den Lille Landsoldat hedder forretningen på Vejlevej i Fredericia. Her kan man leje plads og lade brugt tøj og ting til børn sælge.
Annonce

Fredericia: Endnu et permanent loppemarked under tag åbner i Fredericia.

I lighed med Fredericia Loppen længere inde ad Vejlevej slår Den Lille Landsoldat på Vejlevej 50A dørene op lørdag 18. maj. Det fortæller manden bag, Charles Gudmundson, Ekkodalen, Erritsø, på opslag i døren, på butikkens hjemmeside, der er under konstruktion, og på Facebook.

Den Lille landsoldat hedder forretningen, som Charles Gudmundson, Erritsø, slår dørene op til lørdag 18. maj. Foto: Morten Kiilerich
Annonce

Deles om arbejdet

Konceptet vinder frem i flere byer:

Man lejer et antal reolmeter med hylder eller bøjlestang, prismærker sine varer og fylder op efter behov - men lader værten stå for alt det andet praktiske med ekspedering og løbende overførsel af ens indtægt fraregnet Den Lille Landsoldats andel.

Sortimentet skal være second hand børneting og børnetøj, omend den nye butik også vil indrette lidt af pladsen til brugt dametøj, oplyses det.

Annonce

Åbner i gl. tæppebutik

Åbningsdagen 18. maj fra klokken 9.30 til 16 bliver ifølge Den Lille Landsoldat en fest, hvor børn kan få taget billeder med tv-favoritterne Paw Patrol og Gurli Gris, lege i hoppeborg og mæske sig i is og popcorn. Der er kaffe og andet til ganen til de voksne.

Den Lille Landsoldat etablerer sig i den tidligere gulv- og tæppeforretning Hoka. Hoka måtte lukke i begyndelsen af året på grund af svigtende omsætning. Siden har de mange kvadratmeter ved siden af Sadolin Farveland på Vejlevej 50A stået tomme.

Det er ikke lykkedes for Fredericia Dagblad at træffe Den Lille Landsoldat for yderligere oplysninger om det nye loppemarked for børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Annonce