Annonce
Fredericia

Nyt permanent loppemarked åbner: Du fylder boden op - de sælger tingene for dig

Nyt permanent loppemarked med stande, man kan leje, åbner under tag på Vejlevej 50A i Fredericia. Foto: Morten Kiilerich
Den Lille Landsoldat hedder forretningen på Vejlevej i Fredericia. Her kan man leje plads og lade brugt tøj og ting til børn sælge.

Fredericia: Endnu et permanent loppemarked under tag åbner i Fredericia.

I lighed med Fredericia Loppen længere inde ad Vejlevej slår Den Lille Landsoldat på Vejlevej 50A dørene op lørdag 18. maj. Det fortæller manden bag, Charles Gudmundson, Ekkodalen, Erritsø, på opslag i døren, på butikkens hjemmeside, der er under konstruktion, og på Facebook.

Den Lille landsoldat hedder forretningen, som Charles Gudmundson, Erritsø, slår dørene op til lørdag 18. maj. Foto: Morten Kiilerich

Deles om arbejdet

Konceptet vinder frem i flere byer:

Man lejer et antal reolmeter med hylder eller bøjlestang, prismærker sine varer og fylder op efter behov - men lader værten stå for alt det andet praktiske med ekspedering og løbende overførsel af ens indtægt fraregnet Den Lille Landsoldats andel.

Sortimentet skal være second hand børneting og børnetøj, omend den nye butik også vil indrette lidt af pladsen til brugt dametøj, oplyses det.

Åbner i gl. tæppebutik

Åbningsdagen 18. maj fra klokken 9.30 til 16 bliver ifølge Den Lille Landsoldat en fest, hvor børn kan få taget billeder med tv-favoritterne Paw Patrol og Gurli Gris, lege i hoppeborg og mæske sig i is og popcorn. Der er kaffe og andet til ganen til de voksne.

Den Lille Landsoldat etablerer sig i den tidligere gulv- og tæppeforretning Hoka. Hoka måtte lukke i begyndelsen af året på grund af svigtende omsætning. Siden har de mange kvadratmeter ved siden af Sadolin Farveland på Vejlevej 50A stået tomme.

Det er ikke lykkedes for Fredericia Dagblad at træffe Den Lille Landsoldat for yderligere oplysninger om det nye loppemarked for børn.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Fredningssagen. En centralisering og bureaukratisering har sjældent fået ry for at fremme mangfoldigheden

Læserbrev: Fredningsforslaget mod Trelde Skov som naturbeskrivelse er interessant læsning, men med hensyn til grundlaget for fredning kan man finde relevant tekst kun to steder. Grundlaget for drift af skoven gennem lige netop fredning er grotesk kort beskrevet og er så mangelfuldt, at fredningsforslaget ikke kan tages alvorligt. Fredningsforslaget går ud på beskyttelse, men det er ikke godtgjort, at det er en bedre beskyttelse end den nuværende skovlov, fredskovspligt og certificering! En centralisering og bureaukratisering har sjældent fået ry for at fremme mangfoldigheden! Ud over beskrivelsen af natur og område har fredningsforslaget et kapitel "Forslag til fredningsbestemmelser". Er man vidende om skovbrug, natur og lokalområdet, så er de paragraffer ret forvirrende at læse grundigt igennem. Der er opbygning af tekst møntet på forhold og vægtning af metoder, der ikke har hjemme i Trelde, og beskrivelse af og udgangspunkt i tilstande, der ikke er i Trelde. Når man har tygget lidt på alle de fine ord og helgarderinger, er det tydeligt, at hele kapitlet er udarbejdet over et andet område og rettet lidt til. Hvis Danmarks Naturfredningsforening ikke ligger mere energi bag en tvangsovertagelse af natur, her over 500 ha, så skal vi som samfund virkelig til at forlange lidt mere af en forening, vi som samfund tillægger så meget forpligtende indblandingsret. Danmarks Naturfredningsforening er ikke de eneste, der kan passe på natur!

Fredericia

Rambøll om cirkelbroen: - Når vi laver en fejl, så står vi ved det

Annonce