Annonce
Middelfart

Nyt tilbud: Nørre Aaby Cykelklub udvider med børneafdeling

Hen over sommeren holdt Nørre Aaby Cykelklub flere cykelevents for børn, hvorfra billedet er taget. PR-foto
Hen over sommeren kunne børn cykle sammen med Nørre Aaby Cykelklub. Det var populært, hvorfor klubben nu udvider med en børneafdeling.

Nørre Aaby: Nørre Aaby Cykelklub udvider med en børneafdeling.

Beslutningen er taget efter, at foreningen hen over sommeren lavede et tilbud kaldet ”Sommer-MTB”. Her mødte mellem 10 og 20 børn op per gang, fortæller John Kaspersen fra cykelklubben.

- Det er en efterfølger til det. Det i sommer var på frivillig basis, hvor man kunne komme og være med. Nu gør vi det mere formelt, hvor vi gør det til en afdeling af vores cykelklub, som vi kalder børnecykling, hvor vi laver børnetræning og alt, hvad det indebærer, siger han.

Annonce

Første træning er lørdag 15. august klokken 10, hvorefter der er træning hver lørdag fra 10.00 til 12.00. Træningen foregår på P-pladsen ved Nørre Aaby Skole, hvor der opstilles en helt ny cykelbane, og på MTB-tekniksporet ved Kongsgaardvej.

Træningen er for drenge og piger, der har en god cykel og en cykelhjelm.

- Hvis der kommer dem, vi forventer, deler vi dem formentlig op i to aldersgrupper. Det kunne være fra 8- til 12 år, og fra 13- til 15 år eller deromkring, siger John Kaspersen.

DM og KIDS-CUP

I løbet af efteråret vil der ud over almindelig træning blive afholdt tre KIDS-CUP-stævner, hvor det ene afvikles på MTB-sporet i Nørre Aaby lørdag 3. oktober. De øvrige stævner afvikles i Svendborg og Odense

Desuden holdes DM i cykling for professionelle cykelrytter i år 23. august i Middelfart. I den forbindelse skal Nørre Aaby Cykelklub stå for cykelaktiviteter for børn, hvilket skal foregå ved Kulturøen i Middelfart

Nørre Aaby Cykelklubs formand, Henrik Larsen, fortæller i en pressemeddelelse, at klubbens nye MTB-spor ved Kongsgaardsvej skulle have været indviet i dette forår, men at Coronakrisen har udsat et stort indvielses-arrangement til foråret 2021.

John Kaspersen fra Nørre Aaby cykelklub vil være en af trænerne, som børnene vil kunne få gode råd af. Arkivfoto: Robert Wengler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce