Annonce
Fredericia

Nyt truckanlæg til lastbiler er åbnet i Taulov

YX Erhverv har åbnet nyt truckanlæg på Børupvej i Taulov. Foto: YX Erhverv

Taulov: Nu bliver det lettere at være lastbilchauffør i Taulov-området.

YX Erhverv åbnet et nyt truckanlæg i Taulov i midten af juni. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

YX Erhverv har et stort netværk af truckanlæg fordelt over hele landet til chauffører og vognmænd, der har brug for særligt gode tilkørselsforhold, high-speed-pumper og AdBlue. Det nye truckanlæg ligger på Børupvej 36 i Taulov.

Annonce

Det nye anlæg i Taulov er kommet til på grund af efterspørgsel fra chauffører og vognmænd i området, fortæller driftsdirektør i YX Erhverv Michael B. Hansen.

- Da vi var på Transportmessen sidste år, havde vi en fin dialog med en af vores kunder, som fik os overbevist om, at vi skulle åbne et anlæg i Taulov. Derfor er det med stor glæde, at vi nu har mulighed for at imødekomme det ønske, fortæller Michael B. Hansen.

For at tilgodese lastbilernes behov bedst muligt er det nye truckanlæg forbeholdt lastbiler og ikke personbiler. Det sker for at sikre, at vognmænd og chauffører har deres egne dedikerede truckanlæg og ikke skal bekymre sig om kø ved pumperne.

YX Erhverv er specialiseret i at levere olie til erhverv og transport. YX Danmark A/S er en del af Reitangruppen, som desuden ejer Uno-X, Rema 1000 og 7-Eleven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce