Annonce
Sport

Officielt: VB henter svensk landsholdsspiller

Alexander Milosevic har spillet med selveste Zlatan Ibrahimovic på det svenske landshold. Her er han afbilledet med ryggen til sammen med angriberen. Arkivfoto: REUTERS/Anders Wiklund/TT
VB har hentet den svenske stopper Alexander Milosevic, som står noteret for syv kampe for det svenske landshold.

Vejle: Tirsdag skrev det svenske medie Expressen, at den svenske stopper Alexander Milosevic var et mulehår fra VB, og nu er hans tilgang blevet gjort officiel.

Således melder VB onsdag aften ud, at den svenske spiller med syv A-landskampe på CV'et har skrevet under på en to-årig kontrakt med oprykkeren.

- Først og fremmest er jeg glad for, at Vejle Boldklubs projekt kan tiltrække en så dygtig spiller, der uden tvivl havde andre muligheder. Det viser mig, at vi med vores setup, faciliteter og historik gennem de seneste år har tydeliggjort, hvad Vejle Boldklub kan, siger klubbens tekniske chef Jacob Krüger i en pressemeddelelse og fortsætter.

- Vi får i Alexander en spiller, der har en stor modenhed i sit spil og i sin tilgang til sit fag. Samtidig er Alexander en klog forsvarsspiller, der både ved, hvornår fysikken skal i spil, og hvornår bolden skal føres frem.

Annonce

Har holdt sig i gang

Alexander Milosevic er 28 år gammel og spillede senest for Nottingham Forest. Ifølge Expressen var han tæt på et skifte til AIK i hjemlandet, men parterne kunne ikke blive enige, og derfor er han nu i stedet at finde i Vejle.

Han kommer til VB i rusten udgave, da han senest spillede en betydende kamp den 5. maj 2019. Men han har evner som forsvarsspiller, hvilket hans syv optrædener på det svenske landshold vidner om.

Selv siger han, at han er klar til at levere fra start.

- Jeg har holdt mig i gang, siden jeg stoppede i Nottingham Forest, så fansene kan godt forvente, at jeg byder mig til med det samme, lyder det fra stopperen.

Han fik landsholdsdebut i 2013 mod Finland og spillede senest for landsholdet den 11. januar 2019, hvor det blev til fire minutter i en venskabskamp mod Island.

Han har tidligere spillet i AIK Stockholm, Besiktas Istanbul, Hannover 96, Darmstadt, Rizespor og Nottingham Forest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Annonce