Annonce
FC Fredericia

Oggesen: Det er helt vildt, at vi taber

Andreas Oggesen havde svært ved at forstå, at FC Fredericia tabte til Fremad Amager. Foto: Søren E. Alwan
Andreas Oggesen lignede nærmest en mand, der var blevet ramt af et krydsermissil efter nederlaget til Fremad Amager. Han havde svært ved at begribe, at FC Fredericia havde tabt.

Fredericia: Andreas Oggesen havde problemer med at begribe, at FC Fredericia søndag tabte med 2-1 til Fremad Amager.

Hjemmeholdet havde alt men scorede ikke nok mål. Fremad Amager scorede to mål på tre chancer og vandt.

- Det er helt vildt, at vi taber den her kamp. Det var sådan nogle kampe, vi havde for mange af i sidste sæson, sagde Andreas Oggesen.

Midt i skuffelsen kunne han glæde sig over, at FC Fredericia trods alt er kommet videre fra sidste sæson. Trods en resultatmæssig tilbagegang denne dag.

- Det er det, vi skal hæfte os ved. I den her sæson er det ulig os at tabe en kamp som denne. I sidste sæson var det normalt. Så vi har flyttet os, sagde Oggesen.

FC Fredericia lukker for mange mål ind. 10 indkasserede i fem kampe er for mange.

- Det skal vi have kigget på. Det er for let bare at klandre de fire bageste. Det kan man ikke, for vi forsvarer som et hold, siger Andreas Oggesen.

Annonce
Det er det, vi skal hæfte os ved. I den her sæson er det ulig os at tabe en kamp som denne. I sidste sæson var det normalt. Så vi har flyttet os.

Andreas Oggesen, midtbanespiller for FC Fredericia

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Fredericia

Private plejere demonstrerer i eftermiddag: - De ældre er taberne her

Annonce